4   45
4   26
51   58
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19

Min egen väg av Ida Warg


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bookbeat.se, Adlibris.se & Lyko.se

Min egen väg av Ida Warg
Min egen väg av Ida Warg

Under Oktober månad så har jag läst Ida Wargs bok Min egen väg. Jag följer inte Ida på sociala medier men jag vet vem hon är och finner henne intressant. Hon driver flera företag vid sidan av sina sociala medier. Och tillskillnad från alla andra blonda influencers i Sthlm så är det skönt med någon som är sig själv. För jag upplever verkligen att Ida precis som titeln på hennes bok, går sin egen väg.

Jag noterade när jag läste boken att det var Idas röst som jag hörde. Vet inte om ni har reflekterat över det men när ni läser en bok, är det er röst ni här eller författarens? Om ni nu har hört författarens röst sen tidigare? Tycker det är väldigt intressant. Man får följa Ida genom hela livet. Från hur hon började dansa vilket tog henne till tv-programmet Floorfiller. Minns att jag såg programmet när jag var liten men jag minns inte Ida. Hur hon sen kom in på Balettakademien. Jag har sett flera dokumentärer om ballet dansare. Det är ett fruktansvärt hårt arbete som dansarna lägger ner. Konkurrensen är stenhård och med ett endast ett fåtal platser gör att varje person ger sitt allt och lite mer för att visa sig värdig.

Min egen väg av Ida Warg
Min egen väg av Ida Warg

I Idas fall resulterade det hela till en ätstörning som hon idag har lyckats besegra

Vi får även följa hennes väg i sociala medier. Jag älskar att hon vågar gå ut med namn på företag hon jobbat med som inte har skött sig bra. Det jag önskar är att hon hade pratat mer ingående kring företagen. Hon berättar att hon lanserade sin brun utan sol när hon var gravid. Men jag hade velat veta mer. Kanske att hon en dag kan skriva en bok om att starta företag och hur hon har gjort för att bli så framgångsrik i de företagen som hon har idag. Jag tycker absolut att ni ska ta och läsa boken om ni inte redan har gjort det. Att Ida var stark och driven visste jag sen tidigare men efter att ha läst hennes resa så har hon min fulla respekt. Hennes resa är väldigt imponerande. Den får 3/5 av mig.

Klicka på bilderna för att lyssna som ljudbok eller köpa som inbunden bok

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.