0   23
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Snön ligger kvar i Trollhättan

Snön ligger kvar i Trollhättan

Hur vackert är inte detta?!

Jag kan inte minnas när vi senaste hade snö så här länge. Tänk om varje vinter kunde vara så här! I början av veckan så gick de ut med en röd varning i Västra Götaland men det har inte påverkat oss alls. Och jag får ändå säga att jag hade hoppats på mer snö. Även om den ligger kvar så trampas den ner så jag hoppas verkligen att det kommer snöa en massa mer.

Jag har haft turen att få gå hela fyra promenader med Nala denna veckan. Önskar verkligen att alla veckor kunde se ut så här. Jag ska faktiskt ut med henne igen om ca 30 minuter. Älskar våra promenader tillsammans. Vi har så kul tillsammans och jag tror vi båda njuter lika mycket av våra promenader. Dock känner jag mig rätt sliten idag. Fick endast 5 timmars sömn då min sambo glömde nycklarna klockan 06:00 imorse och ringde på dörren. Jag dricker inget kaffe eller liknande så det blir lite kämpigt.

Snön ligger kvar i Trollhättan

Jag känner mig stressad vilket inte är konstigt när man har tre aktiva företag och det är saker som ska göras i alla tre dagligen. Bara att svara på alla kommentarer och meddelanden som jag får varje dag tar över två timmar. Men det har varit lite struligt med att få tag på material till kransarna. Jag är fortfarande egenanställd så jag får inte köpa produkter från grossister och när alla butiker har slutsålt på material då får man smått panik.

Snön ligger kvar i Trollhättan

Men jag har världens bästa kunder som har så mycket förståelse och tålamod vilket jag uppskattar. Som jag skrev så tar jag lärdom av detta och förbereder mig bättre inför nästa år. Ska jag vara helt ärlig så trodde jag aldrig att jag skulle sälja så här mycket kransar. Naturligtvis så är jag jätte glad över det och tacksam. Men det har varit stressigare än vad jag trodde att det skulle vara då det är så svårt att få tag på material. Men nu verkar det lösa sig som tur är.

Snön ligger kvar i Trollhättan

Nu ska jag ta och plåstra om mina tossisar. Mina vinterskor är inte gjorda för att man ska vara ute och gå i 2 timmar om dagen så jag har fått hela tre skoskav. Det är nog ända nackdelen med vintern. Att jag inte kan ha mina älskade sneakers. Har ni tips på riktigt bra vinterskor som man inte halkar med så lämna gärna ett tips bland kommentarerna. Resten av kvällen tänkte jag spendera framför Netflix. Kolla cheesy julfilmer. Såg precis klart Hard Love med Nina Dobrev. Inte den bästa julfilmen, ska jag vara ärlig kändes det aldrig som en julfilm. Och den var rätt dålig men samtidigt så är det något underbart med dåliga julfilmer i längtan efter Julafton.

Dela

10 Kommentarer

 1. 3 december, 2021 / 17:47

  Nej men alltså wow så vackert! Jag kör på vandringskängorna hela vinterhalvåret. Än så länge har jag varken fått skavsår eller halkat med dem så tror de är ett vinnande koncept 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2021 / 19:02

   Vad har du för märke på dom? 😀

 2. 3 december, 2021 / 19:33

  Wow så vackert!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2021 / 19:02

   Ja det är så fint när vi äntligen har snö 😀

 3. 4 december, 2021 / 05:51

  Hunden är ju magiskt söt verkligen!! Är det någon ny ni skaffat er?! Eller någon du hjälper till med?? 🙂
  Kram!!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2021 / 19:03

   Visst är hon bedårande 😀 Nej vi har inte skaffat någon ny och kommer inte göra på ett bra tag framöver. Nala är en hund som jag arbetar som hundrastare åt 😀

 4. 4 december, 2021 / 14:46

  Vilka vackra bilder! Snön gör allt så mysigt!

 5. 4 december, 2021 / 16:39

  så fint med snö 😀 ja saknar sneakers så mycket haha

  • dixiwonderland
   Författare
   4 december, 2021 / 19:04

   Haha jag med! Mina fötter är helt förstörda efter veckans promenader 🙁 Har 5 plåster haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.