1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Vi hade så himla roligt på stranden

Vi hade så himla roligt på stranden. Bonzo älskar att bada så vi lät honom gå och plaska i vattnet vilket han tyckte var så himla roligt. På vägen hit såg jag något som jag aldrig trodde att jag skulle få se. Jag satt och drömde mig bort medan jag såg ut över landskapet. Då och då åkte vi förbi hagar med djur och i en av alla dessa hagarna såg jag ett gäng kalvar. Ju närmare vi kom så såg jag att en av dom såg väldigt mager ut. Det visade sig att det stod ett ungt rådjur tillsammans med kalvarna och åt! Jag önskar att vi hade kunnat stanna bilen så att jag kunde fånga det med kameran men tyvärr gick det inte. Men va magiskt det var. Det är just såna händelser som jag älskar med naturen. Man vet aldrig vad man kommer få se. När jag var ute och gick en promenad med Bonzo och Ronja fick jag se en ekorre som satt helt orädd på marken och åt på en nöt eller liknande. Hade jag inte hållit i båda hundarna så hade jag utan tvekan fotograferat den. Har ni haft en upplevse ute i naturen som ni önskar att ni fångat i bild?

We had so much fun at the beach. Bonzo loves to swim so we let him play around in the lake. On the way over there I saw something that I never thought I would see. I was looking out at the landscape, dreaming away. On the road we saw a lot of animals and in one pasture a group of calves was standing. The closer we got the more I saw that one of them where very skinny and when we passed I realize that it had been a young deer. I wish we could have stopped the car so that I could taken a picture but sadly we couldn´t. And one time when I was out with Bonzo and Ronja I saw a squirrel sitting on the ground eating. This is what i love with nature. You never know what you are going to see. If I didn´t have the dogs in my hands I would have taken a picture of it. Have you had a moment in nature that you wished you would have captured in a picture?

22 Kommentarer

 1. 18 maj, 2017 / 15:37

  Vad fina bilder!

 2. 18 maj, 2017 / 16:33

  Ohh synd då på ett vis att du ej hann fota erkorren, jag fota en räv en gång, han få massor av bilder, den var väldigt orädd. Ohh så fina bilder,

  Samt tack för det du skrev hos mig <3

  • dixiwonderland
   Författare
   19 maj, 2017 / 08:23

   Vi såg rävungar en gång i skogen. Jag har nog aldrig varit så chockad för dom var precis mellan två gymnasieskolor. Galet söta 😀

 3. 18 maj, 2017 / 16:33

  Vilka fina bilder!!
  Passa på att fråga mig en fråga påååå –> moasandberg.se​

 4. 18 maj, 2017 / 16:52

  Men vilka underbar bilder! 😀

 5. 18 maj, 2017 / 17:06

  Så glädjefyllda bilder!

 6. 18 maj, 2017 / 17:46

  Åååh så fint! :’) Jag ser ofta saker i naturen som jag önskar fota, men jag kan inte fota som du. Minnet och synen gör intrycket rättvisa, inte min kamera. Jag såg en ENORM hackspett idag, såååå vacker.

  • dixiwonderland
   Författare
   19 maj, 2017 / 08:22

   Du fotograferar jätte bra! Sen är många väldigt delade om man ska se allt genom kameran osv men inget är rätt eller fel 🙂

 7. 18 maj, 2017 / 17:49

  Fina bilder och så roligt att han fick plaska lite!<3

 8. 19 maj, 2017 / 21:35

  AWWW vad söta ni är ihop haha 🙂 hundar älskar verkligen vatten och bada.

  Ha en grym helg och nu äntligen vankas sommar värme:)

  LOVE Maria på Inredningsvis

  • dixiwonderland
   Författare
   20 maj, 2017 / 10:55

   Njaa inte alla hundar. Min mammas hund är mer rädd för vattnet xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.