5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Inga större förväntningar på denna tandblekningen

Nu har jag testat denna produkten som jag vann för nästan två veckor sedan. Jag har testat BeConfident tidigare men den gjorde ingen som helst skillnad så därför hade jag inga större förväntningar på denna tandblekningen.

Jag upplever att den är svår att applicera då remsorna gärna klistrar sig fast i läpparna. Jag rekommenderar att man sätter in remsan på de undre tänderna först och sen de över. Det tyckte jag var enklast. Smaken är helt okej men det svåra var att veta hur man skulle ha tungan under tiden som blekningen är igång då man inte vill producera för mycket saliv.

Till den stora frågan, fungerar den? Ja det gör den. Blev mina tänder helt vita? Nej men jag ser en skillnad. Vill man ha perfekt resultat så tror jag det bästa är att gå till en tandläkare men jag är nöjd med resultatet. Den får 3,5 av 5.


Now I have been trying this product that I won for almost two weeks ago. I´ve tried BeConfident before but it didn´t make any difference for me so my expectations for this tooth bleaching was not that big.

I find it difficult to apply the stripes because they got stuck on my lips. I recommend inserting the strip on the lower teeth first and then the other once. I thought that was the easiest. The taste is quite okay but it was difficult to know how to have the tongue while the bleaching is in because you don´t want to produce too much saliva.

To the big question, does it work? Yes it does. Were my teeth completely white? No but I see a difference. If you want perfect results I think the best thing is to go to a dentist, but I’m happy with the result. It gets 3.5 out of 5.

10 Kommentarer

 1. 18 maj, 2017 / 19:46

  Jag tycker att den mesta hemmablekningen är meckig = jag orkar inte = absolut inget resultat. Meeen jag kanske är för lat också 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   19 maj, 2017 / 08:21

   Jag tycker det är väldigt lätt 😛 Denna tar bara 8 minuter max. Från det att man tar remsorna ur paketet tills man sköljer munnen.

 2. 18 maj, 2017 / 21:24

  Skönt att man ändå ser lite skillnad!!

  • dixiwonderland
   Författare
   19 maj, 2017 / 08:20

   Ja 😀 Hade velat att dom skulle blivit helt vita men då är det nog bäst att gå till tandläkaren och bleka 🙂

 3. 18 maj, 2017 / 22:50

  Kul att du vann 🙂 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   19 maj, 2017 / 08:19

   Ja det har blivit en hel del tävlingar nu 😀

 4. 19 maj, 2017 / 00:36

  har alltid så svårt för o hitta den rätta tandblekningen ;/

  • dixiwonderland
   Författare
   19 maj, 2017 / 08:19

   Ja men så är det nog med alla produkter 😛 Som sagt tror jag det är bäst att göra det hos tandläkaren men dessa vann jag i en tävling så ville naturligtvis testa dom 😛

 5. 19 maj, 2017 / 01:05

  vet inte om ja tror på sånt där heller har du prövat? inte ja
  Ha en fin fredag kramar o ja solen va här ja njööö t=)

  • dixiwonderland
   Författare
   19 maj, 2017 / 08:16

   Läste du ens inlägget innan du kommenterade?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.