1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Vi blev bjudna på Ramen

Vi blev bjudna på Ramen

Vilken underbar helg det blev. Även om jag bara sov totalt 6 timmar så har jag haft en helg att minnas för livet! Först att jag fick träffa Ida och Gustav. Sen igår så var det äntligen dags att börja plantera ut lite blommor. Det tog mycket längre tid att plantera än vad jag trodde att det skulle göra men vi får hoppas att det tar sig ordentligt nu. Jag planterade ut Blåklint, Blomstermorot och alla mina Lejongap.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var livrädd

Det var just denna delen förra året där allt gick åt helvete för mig. Men nu vet jag att jag måste vattna regelbundet. Fördelen med pallkragarna är att de har rätt mycket skugga vilket gör att de inte torkar ut lika fort. Vilket i sin tur betyder att vi inte behöver åka och vattna lika ofta. Sen så har jag rådjuren… Nu fick jag ull av mamma som tydligen ska hålla dom borta. Och jag pratade med en granne som sa att de inte har ätit av hennes Lejongap och Dahlior så jag har kanske turen på min sida.

Vi blev bjudna på Ramen

Efter Öresjö så åkte vi hem till mamma och lämnade Kira. Vi var i Öresjö i 5 timmar och det var strålande sol hela dagen så man blev väldigt matt efteråt. Sambon ville dock ut och springa och jag tog en dusch. Sen får jag ett sms där vår granne undrar om vi hade velat komma över på middag och äta ramen! Ramen är en Japansk nudelsoppa där bara buljongen tar ca 20 timmar att göra. Naturligtvis så kunde vi inte tacka nej! Det var en så himla mysig middag. Och maten, WOW! Så himla gott. Jag blev riktigt inspirerad till att testa på och göra min egna ramen här hemma.

Dela

4 Kommentarer

 1. 16 maj, 2022 / 17:11

  Oj 20 timmar och vilken spännande maträtt ni blev bjudna på. Kramis <3

 2. 16 maj, 2022 / 21:06

  Underbart att ni fick njuta av solen 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   17 maj, 2022 / 09:08

   Det tackar man inte nej till, älskar att våren är här 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.