3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Stödstrumpor för ditt behov

Stödstrumpor för ditt behov
Stödstrumpor för ditt behov

Efter att ha haft ryggskott i 2 veckor så inser jag hur otroligt viktigt det är att jag tar hand om min kropp. Varje morgon så börjar jag nu med att stretcha. Sträcka ut musklerna, lederna och förhoppningsvis förhindra att jag får ryggskott igen. Jag kommer även börja styrketräna två gånger i veckan. Jag tycker styrketräning är så fruktansvärt tråkigt. Men vad jag tycker är tråkigt och vad min kropp behöver är två helt olika saker.

Ta aldrig en frisk kropp för givet

Det är få saker som gör mig så upprörd som när friska personer klagar på sitt utseende. Hur vi ser ut spelar absolut ingen roll så länge vi har en frisk och fungerande kropp. En frisk person har tusen önskningar men en sjuk har bara en. Även om mitt ryggskott inte klassas som en sjukdom så är det ett återkommande problem. Och varje gång det sker så tänker jag alltid vad glad jag är när min kropp mår bra igen. Jag har den lyxen att kunna bli helt återställd. Alla har inte den möjligheten.

Och ibland så behöver man ta hjälp för att må bättre. Jag minns när min sambo skulle resa till Sydafrika med sitt jobb och hur han berättade att han behövde köpa stödstrumpor. Jag förstod ingenting. Vad är stödstrumpor och varför ska du ha det?, frågade jag.

Stödstrumpor är något som vi ofta accessoarer med äldre personer. De har en mycket bra förebyggande effekt mot åderbråck, klaffsvikt och blodproppar i benen. Stödstrumpor är även bra för när benen känns trötta och svullna vid graviditet eller när man sitter still länge på flyget eller på jobbet.

Det förklarade varför han ville ha stödstrumpor under flyget ner till Sydafrika. Medic Online har ett otroligt stort utbud när det kommer till just stödstrumpor. Det kommer i en massa olika modeller och färger vilket är super bra beroende på vad man behöver för tillfället. Något som jag också tyckte var riktigt bra med hemsidan var att det hade skrivit ut en massa information om stödstrumporna. Hur man använder dom på bästa sätt, hur man tvättar dom, vilken strumpa som passar aktiviteten som ska utföras och så mycket mer.

Stödstrumpor för ditt behov

Jag hade ingen aning om att det fanns flera olika typer av stödstrumpor. Jag visste inte heller att de kom i så många färger utan trodde att de bara var svarta eller vita. Nu när jag går så mycket varje dag så har jag ibland känt av smärta i mina ben. Speciellt om jag har haft båda hundarna för då går jag nästan 2 mil. Jag funderar på att investera i ett par stödstrumpor för att se om det hade kunnat hjälpa.

Dela

4 Kommentarer

 1. 17 maj, 2022 / 12:31

  Det finns verkligen många fina stödstrumpor. Kramis <3

 2. Ida
  17 maj, 2022 / 20:28

  Jag och min kusin (22 & 28år) köpte stödstrumpor på marknaden för 2 veckor sedan. Både hon och jag älskar dem. Hade gärna haft dem varje dag bara för att det är skönt. 😍 Pappa skrattade dock och tyckte att det var tragiskt att två unga tjejer skulle ha det. Han skulle bara veta vad han går miste om 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   17 maj, 2022 / 22:11

   Tror jag ska ta och slå till jag också. Går ju så mycket med hundarna så det hade kanske underlättat mina ben som blir som bettispagetti efter att ha gått 2 mil per dag 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.