2   16
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Vårt fina vardagsrum

Innehåller reklamlänkar för Ellos.se
Vårt fina vardagsrum

Jag kan inte fatta när jag ser på dessa bilderna att det är vårt hem. Det går inte riktigt att ta in att vi bor så här fint. Det vi har drömt om i 10 år är nu verklighet. Jag vill börja gråta för jag bubblar av känslor. Tänk att lilla jag som kommer från en så fattig barndom bor så här fint nu i vår sekelskiftslägenhet. Drömmen jag haft i så många år och så blev den sann.

Jag hade inte tänkt visa bilder på vardagsrummet än men jag orkar inte vänta! Igår kom vårt magiska soffbord och då kändes vardagsrummet komplett. Soffbordet är just nu på rea med 20% rabatt och jag är så nöjd. Jag har alltid drömt om ett soffbord med två våningar. Att ha en glasskiva var inte självklart men jag älskar att man kan se vad som finns på hyllplanet under.

Sen måste jag även säga att vår matta som vi har i vardagsrummet är en dröm. Den går så himla fint tillsammans med all inredning i vardagsrummet. Den är så himla mjuk och mysig att gå på. Vet att flera av er köpt den efter att jag visade upp den första gången och ni verkar älska den lika mycket som vi.

Vårt fina vardagsrum

I och med att vi fick hem soffbordet igår så kunde jag äntligen börja styla vårt vardagsrum. Det är långt ifrån klart och stylingen är det som jag tycker är svårast. Hitta möbler som jag tycker om har varit väldigt lätt men sen att veta hur allt ska stå det är en helt annan sak. Men för flera år sedan så köpte jag denna korgen. Jag minns tyvärr inte vart jag har köpt den men den har stått i vår gamla källare i flera år. Den var för stora för vår lilla etta som vi bodde i tidigare men jag älskar den och visste att den skulle få synas i vår framtida lägenhet. Nu använder jag den som förvaring för våra filtar.

Vårt fina vardagsrum

Vår super fina piedestal som jag visade upp i ett tidigare inlägg är så himla fin. Just nu är den nedsatt med 20% rabatt så passa på om ni är sugna. Den är lite mörkare än vår tv bänk men jag tycker de båda fungerar fint tillsammans. Nu hoppas jag att min älskade Silver Cloud ska växa sig stor och fin då den ser lite fjompig ut för tillfället.

Vårt fina vardagsrum

Drömmen om att ha blommor på bordet har även den blivit sann. Detta året så fick jag pausa mitt floristföretag på grund av flytten. Men nästa år vill jag odla så otroligt mycket blommor. Jag vill ha blommor precis överallt i lägenheten. I år har jag odlat en väldigt liten mängd men det räcker till mig och jag njuter så otroligt mycket av dom.

Vårt fina vardagsrum

Jag älskar hur alla pusselbitarna här hemma börjar falla på plats. Jag inser också hur otroligt viktigt det är att man trivs i sitt hem. Jag kände mig så fruktansvärt begränsad i vår tidigare lägenhet. Ett hem säger så mycket om personerna som bor där. Och för min del då mitt jobb går ut på att filma och fotografera så tappade jag det helt de sista åren när vi bodde i vår gamla lägenhet. Jag var så ledsen och kände mig nästan handlingsförlamad.

Nu slutar aldrig inspirationen att flöda. Jag blir mer och mer nöjd för varje detalj som kommer på sin plats. Jag har så mycket material, idéer som jag vill förverkliga. Jag har ett så enormt stort ljusflöde i alla våra rum så jag kommer kunna fotografera året runt utan några som helst problem. Har man aldrig bott i en liten lägenhet med endast norrfönster så vet man inte hur mörkt det faktiskt blir på vintern. Nu längtar jag efter hösten och vintern. För att inte tala om att jag snart kommer få fira min första födelsedag här hemma.

6 Kommentarer

 1. 10 augusti, 2023 / 18:07

  Men vad fint ni har det! Den där filten i korgen såg så himla mysig ut <3

  • dixiwonderland
   Författare
   10 augusti, 2023 / 22:03

   Den filten köpte jag på Gotland och det är den mysigaste filten du kan tänka dig 😀

 2. 11 augusti, 2023 / 10:09

  alltså det är sååå snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.