3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

En regnig vecka

Innehåller reklamlänkar för Ellos.se
En regnig vecka

Vart tog sommaren vägen? Här i Trollhättan så regnar det och regnar och regnar. Jag har egentligen ingenting emot regnet men när man jobbar utomhus i flera timmar då är det inte roligt. Idag var det så illa att jag var tvungen att gå hem och byta skor för mina skor tål inte ens en liten vattendroppe. Så när det öser ner då blir skorna helt dyngsura.

Det känns konstigt att ”vara tillbaka på jobbet”. Jag har ändå jobbat hela sommaren lång men det är nu man inser hur mycket man faktiskt går i jobbet då både Hugo och Smilla har kommit tillbaka från sitt sommarlov. Hugo har även flyttat. Tidigare var han den hunden som jag hade närmast, nu är han den som bor längst bort. Det tar 20 minuter att gå från honom till Smilla så nu kommer jag lätt komma upp i över 10.000 steg om dagarna.

Efter jobbet idag så ställde jag mig och bakade min berömda äpplekaka. Sari skulle nämligen komma hit på besök. Hon har inte varit här sen vi flyttade men tyvärr så blev hon tvungen att ställa in. Jag skulle precis ta ut kakan ur ugnen när jag fick beskedet men det är ju tur att varken jag eller Johan tackar nej till lite gofika haha.

Idag fick jag även hem min fina piedestal. Först så köpte jag denna i off white men den smälte in alldeles för mycket med golvet. Så vi skickade tillbaka den och så beställde vi denna i mörkbrunt som passar så jäkla bra ihop med vår tv bänk. Den var jäkligt dyr men just nu är den nedsatt så passa på när ni kan få lite rabatt. Imorgon kommer även vårt soffbord och jag hoppas verkligen att det lever upp till våra förväntningar nu. Sen väntar vi bara på reservdelen till mitt sängbord som vi har väntat på i en månad nu…

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.