0   23
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Vårnyheter i pastell

Reklamlänkar för Bubbleroom.se, Lindex.se & Åhlens.se
Vårnyheter i pastell

Tröja | Blus | Väska | Skärp | Rosa Scrunchie | Blå Scrunchie | Lila Scrunchie | Klänning

Vårnyheter i pastell

Nu kan jag inte vara ensam om att längta till våren! Vet att vissa av er fortfarande har snö men vi har inte haft snö på länge och jag vill bara ha vår! Det har börjat trilla in några fina vårnyheter. Blommiga klänningar, ljusblått och spets kommer alltid vara en favorit hos mig. För mer mode klicka här.


Idag känner jag mig helt slut om jag ska vara ärlig. Igår hade jag en super härlig promenad med Nala. Det var första gången som vi träffades på 20 dagar! Alldeles för länge. Är alltid rädd att hon inte ska känna igen mig men det behövde jag verkligen inte oroa mig för, hon blev så glad. Hennes familj väntar barn vilken dag som helst nu så därför har jag inte haft Nala på ett tag.

Jag har inte någon energi

Vi var ute i 1,5 timma igår men normalt så hade den rundan tagit 40 minuter. Jag har inte någon energi. Jag vill göra så mycket men jag var så trött efter promenaden att jag däckade i sängen när jag kom hem. Min sömn har varit hemsk under tiden som jag var riktigt sjuk. Så antar att kroppen försöker återhämta sig. Men det var väldigt skönt att få frisk luft.

Sambon är tillbaka i Göteborg så jag ska försöka göra i ordning här hemma. Känner också att jag behöver ta en lång dusch så man känner sig lite mer som en människa. Nu hoppas jag att energin snart kommer tillbaka så att jag känner mig som mig själv igen.

Dela

6 Kommentarer

 1. 17 februari, 2022 / 19:56

  så fint! 🙂 hoppas energin kommer tillbaka snart

 2. 17 februari, 2022 / 21:07

  Så gulligt! Den där blåa mittenblusen säljer vi mycket liknande varianter av på jobbet, de verkar aldrig gå ur trenden hihi!

  • dixiwonderland
   Författare
   18 februari, 2022 / 10:16

   Blått är en tidlös färg så det förstår jag att ni har mycket av på jobbet 😀

 3. 18 februari, 2022 / 00:20

  Så härliga färger 😍 Älskar ljuslila och ljusblå 😊

  • dixiwonderland
   Författare
   18 februari, 2022 / 10:17

   Jag med 😀 Pasteller överlag är så jäkla fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.