4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46
0   28

Kan ni inte engagera er lite mer?

När man har bloggat i 18 år så kommer det alltid komma stunder där man börjar ifrågasätta nästan allt man gör. Vad är kul att läsa? Jag som har en så enormt stor personlighet tror själv att jag framställer mig själv som personlighetslös? Jag vet att majoriteten av er som läser har följt mig i många år eller så känner ni mig personligen så ni ser glimtar av min personlighet här på bloggen. Men en ny person som hittar hit, ja vad tänker den personen om mig? Tycker den personen att jag är rolig och intressant att den vill komma tillbaka imorgon för att se vad jag har skrivit då?

Kan ni inte engagera er lite mer?

För tusen år sedan när bloggar var som mest populära så fick jag i snitt 20-40 kommentarer i varje inlägg. Idag får man vara glad om man ens får en kommentar i veckan. Jag vet att många av er säger att ni läser och tycker att det är roligt att följa mig men ni är lata så därför gillar ni inte bilderna på instagram eller kommenterar blogginläggen. Om jag skriver ett blogginlägg som ni verkligen gillar, kan ni inte vara snälla och lämna en kommentar då? Jag har ingen chef som kan tala om för mig om jag gör ett bra jobb. Jag har inga kollegor som jag kan bolla idéer med. Detta jobbet är så mycket svårare än vad många tror. Men det hade underlättat väldigt mycket om ni faktiskt lämnade en kommentar eller dm när ni tycker att något var bra.

Kan ni inte engagera er lite mer?

Jag blev sjuk för nio dagar sedanHade bara feber första dagen men har ändå inte känt mig på topp. Min röst har varit väldigt hes men som tur var så har jag inte haft ont i halsen. Men det har resulterat i att jag har stannat hemma. Och som jag skrev precis innan jag blev sjuk så har jag inte mått så bra psykiskt. Kan inte påstå att Covid gjorde saken bättre. Men idag känner jag mig som en ko på brönbete för idag ska vi handla mat. Vem trodde att man kunde bli så glad över att få gå i en matbutik och handla mat?

Idag vaknade jag upp och mådde bra

Unnade mig en stor tulpanbukett. Behöver något som lyser upp dessa dagar när man bara sitter instängd i lägenheten. Sen hittade min sambo Marabous nya smak som han har velat testa super länge. Tyvärr får jag säga att den var en besvikelse för jag kände ingen smak av pistage alls? Nu är klockan 15:11 och tror ni att vi har ätit något idag? Nej klart vi inte har… Tur att vi inte har barn för de hade ju aldrig fått mat av oss haha. Ska ta ett glass äppeljuice och sen sätta igång med maten.

Kan ni inte engagera er lite mer?
Dela

14 Kommentarer

 1. Anne-Marie
  19 februari, 2022 / 16:07

  Hade helt missat den nyheten 😅

  • dixiwonderland
   Författare
   19 februari, 2022 / 17:32

   Tyvärr så var den inget speciell alls 🙁

 2. P
  19 februari, 2022 / 17:15

  Tycker inte man ska tigga efter kommentarer och likes. De ska komma naturligt

  • dixiwonderland
   Författare
   19 februari, 2022 / 17:32

   Vilket tur att jag inte bryr mig om vad du tycker.

  • Martina
   19 februari, 2022 / 19:23

   Tänk dig själv om du går till ditt jobb och utför ditt arbete men du får aldrig någon respons på det du gör? Hur ska du då veta om du gör ett bra jobb eller inte? Det hon skriver handlar inte om att folk ska kommentera alla inlägg utan ge respons så hon vet om hon ska skriva mer om det ämnet eller tvärtom. Hur kan du ens missa det 🙄

 3. 19 februari, 2022 / 17:15

  Ni hittade chokladen!! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   20 februari, 2022 / 08:18

   Ja det gjorde vi men tyvärr blev den en besvikelse 🙁

 4. Erika
  19 februari, 2022 / 18:34

  Har läst din blogg av och till i flera år men blir tyvärr mer sällan, upplever dig som opersonlig till viss del men tänker att det inte behöver vara negativt på något sätt rent generellt. Men lite pga den opersonliga biten och att jag upplever att inläggen är densamma så blir det tyvärr att jag inte läser din blogg lika ofta längre. Du kanske kan rannsaka dig själv och prova något nytt och se hur det funkar snarare än att tigga om likes och kommentarer vilket kan ge motsatt effekt, i alla fall för mig.

  • dixiwonderland
   Författare
   19 februari, 2022 / 19:18

   Anledningen till varför jag ”tigger” kommentarer och likes är just för att jag hade uppskattat om du skrivit detta till mig utan att jag hade behövt skriva detta blogginlägget. Det är omöjligt för mig att veta om du upplever mig mindre personlig än tidigare om du inte berättar det för mig. Det handlar inte om att ni ska kommentera varje inlägg och gilla varje bild. Men just i ditt fall så hade jag uppskattat om du lämnat en kommentar och sagt ”Hej Nathaline läst din blogg i flera år men nu de sista så tycker jag att den har blivit tråkig för du är så opersonlig. Kan du inte försöka bli mer personlig i dina inlägg”. Jag har som sagt ingen chef eller arbetskollegor som jag kan bolla tankar med kring mitt arbete, jag har er. Om ni inte vill kommentera/gilla bilder då är det svårt för mig att veta om det jag gör uppskattas eller inte. Men tack för att du tog dig tiden att lämna denna kommentaren 🙂

 5. 19 februari, 2022 / 19:20

  Jag läser mer än vad jag hinner (tar mig tid) att kommentera. Sitter inte så mycket vid datorn längre heller. Men håller med om att det är skillnad hur mycket kommentarer man får idag mot hur det var förr.

  Jag tycker att jag kände smaken av pistage när jag smakade den tidigare i veckan. Men hade gärna haft större bitar i den 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   20 februari, 2022 / 08:19

   Vi kände ingen smak alls och jag kunde inte ens se att det fanns pistage bitar i chokladen 🙁

 6. Lisa
  20 februari, 2022 / 11:33

  Iofs inte så relaterat till bloggen, men jag saknar framför allt dina gamla youtube-”vanor”. Vill se vloggar och smink och kläder och så som du gjorde förr, inte bara den ena växtvideon efter den andra.

  • dixiwonderland
   Författare
   20 februari, 2022 / 13:36

   Håller på att spara pengar till en ny vloggkamera så det kommer komma vloggar i framtiden 😉 Sen har jag lovat att göra en sminktutorial med min nya palett men eftersom att jag har varit sjuk i Covid så har jag inte velat filma 😅 Men uppskattar verkligen att du sa till, tack snälla 😀

 7. dani
  23 februari, 2022 / 12:11

  Brukade läsa din blogg dagligen tills din hund gick bort. Orkar inte läsa om detta i mer eller mindre alla dina inlägg x antal år senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.