0   20
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Vårnyheter 20% rabatt på allt*

Inlägget är reklam för Bubbleroom.se och innehåller annonslänkar
Vårnyheter 20% rabatt på allt*

Gelby Dress | Simply Easy | Sunshine Flowers

Det har börjat trilla in vårnyheter överallt och jag älskar det! I flera år har jag haft svårt för att hitta kläder just för att jag inte alls förstår trenderna. Skulle jag beskriva min stil på sommaren så är den lantlig. Mycket blommor, vitt, spets och detaljer. Och till min stora glädje så har det äntligen börjat trilla in kläder som jag tycker om. Jag har beställt så mycket nytt. Allt får inte stanna men bara att ha ett paket på väg med kläder och inte växter känns ju roligt haha.

Bubbleroom har just nu en kampanj där du får 20% rabatt på allt*

I detta inlägget har jag samlat några av mina favoriter men det finns så mycket fint! Jag upplever även att Bubbleroom har kläder som är mer mognare än deras rivaler. Jag kan inte ens minnas när jag senaste handlade på tex Nelly. Minns när jag var yngre att jag aldrig kunde se mig själv sluta handla hos Nelly. Men deras sortiment med stora kavajer och en massa streetwear tilltalar verkligen inte mig. Tycker även deras utbud på klänningar har varit dåligt sen länge. Men därför uppskattar jag Bubbleroom för jag upplever att de verkligen har något för alla.

Vårnyheter 20% rabatt på allt*

Shorts | Heat | Tania

Vårnyheter 20% rabatt på allt*

Old Rose | Cornsilk | Jadeite

Något som jag och min bestie pratade om är att vi behöver köpa mer färg. Jag skulle tro att 70% av alla mina sommarkläder består av vita plagg. Vilket är jätte fint men man blir så glad när man möter någon som har något färgglatt på sig. Och kollar man trenderna nu inför våren så är det färg som gäller. Jag var som en regnbåge när jag var yngre men sen började jag bara klä mig i svart vilket är snyggt men på sommaren vill jag gärna kunna ha lite mer färgglatt. Som ni vet så älskar jag blått men det hade varit kul att få in andra färger också i garderoben.

Sophia | Cicely Grön | Cicely Svart

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.