0   26
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Redan Fredag! Denna veckan har gått så himla fort

Redan Fredag! Denna veckan har gått så himla fort men det har också varit fullt ös medvetslös. Jag har insett att det är väldigt svårt att kombinera jobb med utbildningen. Så därför har jag bestämt mig för att dela upp dagarna bättre. Att jag har Måndag och Tisdag där jag jobbar och sen ser jag till att det blir mycket plugg de andra dagarna. Nästa vecka är det dags för nästa hemläxa och den handlar om form. Formkontraster, formallinjärt osv.

Denna veckan har gått så himla fort men jag fick äntligen hem mitt paket från HM.
En av de nya klänningarna som jag har beställt.
Den finns både i svart och vitt. Du hittar den här.

Nu i helgen ska vi ut till Öresjö för att fotografera bilder till två samarbeten som jag har deadline på. Jag vill gärna använda mina egna bilder i mina samarbeten för jag tycker det blir snyggast så. Sen känns det mer personligt. Texterna är alltid 100% mina egna ord. Företagen har ofta kriterier så som hur många ord de vill att inlägget ska innehålla, vilket ord som ska vara do-follow länk. Men annars så är orden mina och då vill jag även att bilderna ska vara det. April har dessutom varit den bästa jobbmånaden hittills och jag kan bara hoppas att det håller i sig.

Hoppas att värmen kommer fort tillbaka

Jag har handlat så mycket sommarkläder och nu längtar jag verkligen efter värmen. Känner att jag har fått en massa ny energi med mina sociala medier och jag tror att en stor anledning till det är Öresjö. Att jag får pyssla i trädgården och skapa trädgårdsarrangemang gör mig så glad. Framför allt så känn det som att jag lever det livet jag vill leva. Även om det inte är i vår egna trädgård som jag pysslar i. Så jag hoppas att värmen kommer fort tillbaka. Vet att vissa har fått snö vilket jag är så glad över att vi aldrig fick.

Dela

4 Kommentarer

 1. 24 april, 2021 / 11:17

  åh jag tycker veckan har varit så låång har haft en tuffjobbvecka. Önskar dig en fantastisk helg, kramar

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2021 / 12:47

   Hoppas att ni fick en jätte fin helg och att du kunde vila upp dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.