1   16
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

Vår Söndag

Bonzo på rehab sim på aktiv hund

Hoppas att ni har haft en bra Söndag. Vi gick upp tidigt idag då Bonzo hade rehab sim. Det gick jätte bra även om han inte tycker att det är speciellt kul. Så fort det är varmt ute så ska han få börja simma utomhus men än så länge så får det bli på rehab simmet. Efter simningen så åkte vi ut till Överby för att veckohandla. Älskar att ha kylen och frysen full med mat.

Nu håller jag på att göra semlor för första gången… Tydligen lite krångligare än vad jag trott då man skulle ha både termometer och kitchen aid. Termometer hade vi men ingen kicthen aid så jag fick sitta i 8 minuter och knåda ihop degen. Istället för att köra direkt som receptet säger så tog jag hälften av allt (vilket alltid blir så himla krångligt!). Men vi kan inte ha 12 semlor här hemma haha. Får hoppas att det blir bra. Ska även göra min egna vaniljkräm så jag har verkligen gått all in för detta. Blir det bra så kommer det ett inlägg längre fram. Vet att jag sa på insta att det skulle komma ett ekonomi inlägg och det kommer! Jag behöver bara fixa bilder och det är inte det enklaste nu när det blåser storm 24/7. Har även ett samarbete som jag behöver börja skriva på också.

Bonzo på rehab sim på aktiv hund

Medan semlorna jäser så ska jag kolla lite youtube och börja planera inför kommande vecka. Galet att Februari redan är slut. I Mars fyller både min sambo och hans lillasyster Olivia år så får börja klura på vad jag ska ge i present. Olivia är väldigt enkel men min sambo kan vara en mardröm att köpa presenter till. Han önskar sig aldrig något vilket känns som att det är typiskt killar? Har verkligen haft en toppen vecka med god mat, många samarbeten och träningspass. Hade resterande veckor, månader sett ut så här då hade jag varit överlycklig!

Bonzo på rehab sim på aktiv hund
Dela

8 Kommentarer

 1. 23 februari, 2020 / 20:20

  Vad kul att ni var iväg på hundsim och Bonzo är så himla söt! <3 Kramis

 2. 23 februari, 2020 / 20:57

  Oh så söt man får vara =D. Vår hund gick också på rehabsim då han skulle träna upp sina höfter och han tyckte inte om det först, men sedan gjorde han det =D

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2020 / 20:12

   Jag tror tyvärr inte att Bonzo kommer ändra åsikter kring simningen xD

 3. 24 februari, 2020 / 11:04

  Men söta Bonzo, så duktig som gör det trots att han inte gillar det! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2020 / 20:11

   Ja han kämpar på vår lilla skrutt <3

 4. 24 februari, 2020 / 12:02

  Han är ju fööör söt alltså!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.