23   35
7   23
9   31
26   43
2   33
0   23
2   30
0   20

Brunch på Hamnmagasinet med Bestie

brunch på hamnmagasinet

Sen uppdatering men saken är den att jag ville publicera ett inlägg tidigare idag. Problemet är att jag inte har några bilder till inlägget och då vi har storm här 24/7 så är det omöjligt att få till. Kände hur stressen började byggas på och sen så tänkte jag fuck it! Det är Lördag så skit i att uppdatera. Sagt och gjort! Jag hade bokat in brunch med min bestie. Jag vann nämligen en tävling där jag fick bjuda med någon på brunch på bästa stället i stan, Hamnmagasinet.

Matkoma Deluxe Hamnmagasinet

brunch på hamnmagasinet

Att försöka fotografera brunch snyggt är omöjligt haha. Men så gott det var. Kan säga att vi nästan mådde illa när vi gick därifrån. Matkoma deluxe. Men så roligt att kunna bjuda min bestie på detta. Hon överraskade mig med en present! Hur gulligt? Jag älskar det med vår relation. Vi ger alltid varandra presenter och berättar hur mycket vi älskar varandra. Det är så viktigt för mig att visa mina nära och kära uppskattning.

Efter brunchen så tog vi en kopp te hemma hos mig. När hon sedan åkte hem så däckade jag i sängen och sov i 1,5 timme. Bonzo ville ut klockan 06:45 imorse så det blev inte många timmars sömn. Imorgon ska han på rehabsim igen. Tanken är att vi ska dit en gång i veckan men just nu verkar det vara väldigt många som bokar så då har det blivit varannan. När det blir varmt ute så kommer vi låta Bonzo bada utomhus istället men det är bra för honom att även kunna simma under vintern. Hoppas att ni har haft en bra helg.

brunch på hamnmagasinet
Dela

6 Kommentarer

 1. 22 februari, 2020 / 22:42

  Ohh det såg väldigt gott ut

 2. 23 februari, 2020 / 09:20

  Gud sååå gott 😀 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   24 februari, 2020 / 20:13

   Ja det var så gott 😀 Svårt att få en bra bild bara tyvärr xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.