3   21
3   32
7   29
4   31
3   33
12   39
0   26
3   38

När man blir bjuden på lyxig middag

När man blir bjuden på lyxig middag på hamnmagasinet
När man blir bjuden på lyxig middag på hamnmagasinet

Hoppas att ni har haft en bra Måndag! Min har varit produktiv men jag har inte alls haft samma energi som jag brukar ha. Av någon anledning så blir jag så fruktansvärt trött efter mina träningspass. Jag är noga med att äta direkt när jag kommer hem men det hjälper inte. Någon som känner igen sig och har tips på vad jag kan göra för att inte bli så trött? Det blir extra jobbigt eftersom jag tränar på morgonen.

Men jag har hunnit med att gå igenom alla växterna vilket tar ca 5 timmar utan att överdriva. Sen har jag dammsugit, tvättat och nu ska jag rena vatten till växterna och sedan börja med maten. Tänker att jag tvättar golvet imorgon istället. Börsen rasade idag. Vet att många får panik vilket jag också fick när jag var en newbie men istället för att sälja så köpte jag aktier för 2000 kronor. När börsen går ner då är det “rea” och perfekt tillfälle att investera i de aktierna och fonderna som du tycker om. Om den fortfarande ligger på minus imorgon så kommer jag köpa lite mer.

När man blir bjuden på lyxig middag

När man blir bjuden på lyxig middag på hamnmagasinet

I Fredags så bjöd min mamma ut mig och sambon på middag hos Hamnmagasinet. Så mysigt och så himla god mat! Dom har ett alkoholfritt bubbel som smakar så magiskt gott! Som jag skrev på min instagram igår så finns det så många bra alkoholfria alternativ för oss som inte vill dricka alkohol. Sen maten var som alltid helt perfekt. Ni har nog märkt att jag har fått en favorit rätt hos dom, Fillet di manzo.

Jag längtar verkligen så mycket efter sommaren nu. Lär parkera mig själv på Hamnmagasinets uteservering haha. Saknar verkligen att kunna ha klänning, fotografera alla vackra blommor, åka och bada med Bonzo, fotografera på alla blomängarna. Men jag får fortsätta att längta för i veckan ska det tydligen komma snö…

När man blir bjuden på lyxig middag på hamnmagasinet
Dela

6 Kommentarer

 1. 24 februari, 2020 / 20:33

  Oj fem timmar men du har väldigt många växter att ta hand om. Vad mysigt att ni blev bjudna på middag och så himla gott det ser ut! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   25 februari, 2020 / 14:54

   Det tar ju lång tid eftersom jag vattnar alla i diskhon och inte direkt i deras krukor haha. Ja det var så mysigt och maten var toppen 😀

 2. 25 februari, 2020 / 11:44

  Ojoj hur lyxigt och gott såg inte det ut

 3. 25 februari, 2020 / 20:18

  Jisses så gott… 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.