1   16
5   21
0   15
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Nala har fått komma hem till bäbisen

Nala har fått komma hem till bäbisen

Vilken vecka det har varit. Idag kom Nalas familj hem från BB så vi gick en långpromenad runt Spikön innan det var dags att träffa familjen. Nala var så glad över att få träffa matte och husse igen. Kvällen innan så hade jag varit där och lämnat blommor, ballonger och skrivit en liten välkommen hem lapp. Hade även köpt en liten mini Nala. Då Nala blir bäbisens första vovve och husdjur i livet så tänkte jag att det blir kul med ett litet gosedjur i form av en Husky precis som Nala.

Nala har fått komma hem till bäbisen

Jag är inte mycket för barn. Vill inte ha några egna och möter jag personer med barn och hund så går jag direkt till hunden. Men denna lilla bäbisen kan vara något av de sötaste som jag någonsin sett. Sambon sa att jag inte ska få några idéer nu haha. Det kändes väldigt speciellt att få vara med och dela stunden tillsammans med dom när Nala träffade bäbisen för första gången. Ett mirakel att jag inte började gråta helt hysteriskt, emotional som jag är.

Nala blev så glad och väldigt exalterad när hon förstod att det fanns en liten bäbis. Men duktig som hon är så var hon försiktig när vi sa till henne. Det blev många pussar från Nala och jag tror dom kommer få ett helt magiskt band tillsammans. Stort grattis till hela familjen.

Det känns tomt här hemma nu

Man kommer in i rutinerna så himla fort när man har hund. Vi har gått ut på promenader samma tid varje dag. Men nu när det är så otroligt fint väder så tänker jag se till att träna minst fyra gånger i veckan. Efter att jag hade Covid så finns det inget mer jag uppskattar än en frisk kropp. På Onsdag kommer Kira hit för på Torsdag fyller hon 6 år och det ska naturligtvis firas ordentligt! Hoppas att ni alla får en fin Söndag.

Dela

8 Kommentarer

 1. 6 mars, 2022 / 20:19

  aw så fint! åh vilken fin liten gose Nala 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 mars, 2022 / 16:39

   Visst var den söt 😀 Får bara hoppas att Nala inte får tag på den och slaktar den 🤣

 2. 6 mars, 2022 / 21:16

  Men vad mysigt att du fick ta del av det mötet!

  • dixiwonderland
   Författare
   7 mars, 2022 / 16:39

   Jaa! Det var väldigt fint. Nala betyder otroligt mycket för mig samt hennes familj så det var ett ögonblick som jag aldrig kommer att glömma <3

 3. 7 mars, 2022 / 11:30

  Jag är inte heller mycket för barn, vad skönt att vi är fler, haha. ^^
  Tycker jag som kvinna ofta får försvara den ståndpunkten med hull och hår när det kommer på tal. Män verkar inte behöva det av någon anledning.. :/

  • dixiwonderland
   Författare
   7 mars, 2022 / 16:44

   Jag upplever dock att det är rätt vanligt idag att man inte vill ha barn? Anledningen kan vara många men jag har aldrig haft något intresse för barn. Tycker mest det verkar fruktansvärt jobbigt att behöva ta hand om dom i så många år 🤣 Tänker att de kostar mycket pengar, man blir fruktansvärt låst om man inte kan få hjälp med barnpassning. Men med tanke på att jag knappt lät min egna mamma passa Bonzo så hade jag väl aldrig klarat av att lämna bort en unge 🤣 Och angående det du skrev så är det förmodligen för att det är vi kvinnor som bär på barnet så därför får vi de fördomarna riktade mot oss. Men något som jag har märkt gör att folk backar är när man säger att man kanske inte kan få barn och att det är då jävligt jobbigt att få den frågan. Då brukar folk tänka efter. Men det viktigaste är att fatta beslut efter vad man själv vill och inte vad omgivningen vill.

 4. 7 mars, 2022 / 13:13

  Men så kul med bäbisen & att allt gått bra!!
  Dem är lyckligt lottade som har dig som hjälper till med Nala,
  Helt fantastiskt <3

  • dixiwonderland
   Författare
   7 mars, 2022 / 16:45

   Men tack snälla du <3 Dom är väldigt duktiga på att visa uppskattning så det gör mig så himla glad. Vi känns som en liten familj även om vi inte ens har känt varandra i 1 år. Är så glad över att vi fann varandra måste jag säga 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.