0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Vad som har hänt sen jag kom hem från Gotland


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Ellos

Vad som har hänt sen jag kom hem från Gotland

Min fina klänning hittar ni här

Det känns som att det var tusen år sedan som jag skrev ett blogginlägg. Bloggen har varit tidsinställd och tur är väl det för livet har gått i 110 km/h sen jag kom hem från Gotland. Det har varit en massa hundpromenader, träffat vänner, arbetat ute i Öresjö och så mycket jobb framför datorn. Jag känner att jag behöver en semester från min ”semester”. Det är även svårt att komma in i jobb mood när Johan fortfarande har semester. Detta är dock hans sista vecka.

Vad som har hänt sen jag kom hem från Gotland

Jag var nere i Göteborg i Söndags och spelade in en plant tour tillsammans med min bästa Gusse. Idag var jag även hemma hos Tina och spelade in en plant tour hos henne också. Sjukt kul att få komma hem till dom för första gången och se alla deras växter. Idag kommer min bestie hit och hon ska hänga med mig till jobbet, hundpromenaderna. Och imorgon så ska vi ner till Göteborg för att hälsa på hos vår vän Marcus. Han flyttade för flera månader sedan men vi har fortfarande inte varit där så de ska bli jätte kul att få se hans nya lägenhet. Sen har vi några små saker som vi vill hinna med innan veckans slut.

Jag skulle även behöva sätta mig ner och förbereda inför kommande vecka. Då kommer Smilla tillbaka från sitt sommarlov. Och det kommer innebära att jag kommer gå i ca 4 timmar vissa dagar med hundarna. En hund är ca 7000 steg (det inkluderar promenaden dit och hem från min lägenhet) så med tre hundar så blir det ca 21.000 steg per dag.

Att sen komma hem och börjar jobba med annat kommer bli tufft i början. Men därför ska jag sätta mig ner och planera upp kommande vecka. Har jag en dag där jag fotograferar allt material och en dag där jag tidsinställer, en dag när jag filmar osv så kommer allt att rulla på bra. Känner mig riktigt taggad inför hösten även om jag tänker njuta av sommarens sista månad.

Dela

2 Kommentarer

 1. 10 augusti, 2022 / 12:17

  Låter som du har haft det riktigt bra sen du kom hem 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   12 augusti, 2022 / 08:53

   Det har jag men det har varit fullt upp 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.