Va mycket fint jag hittade

Jag har hittat en ny inredningsbutik.
Själva butiken är inte ny men ny för mig då jag aldrig har hört talas om den tidigare. Men herregud va mycket fint jag hittade! Man önskar att man både bodde större och var rikare haha.

Gross Plafond / Gross Taklampa / Taklampa Atomic / Matta Art / Bordstablett Swirl / Monet fåtölj / Skärbräda Teak / Rund flätad korg

Det finns så mycket i denna bilden som jag vill och kommer beställa hem. Allt förutom stolen och lamporna ska få flytta hem till oss. Hur fint? Alltså på riktigt! Skärbrädan som jag beställde från Stylemood ska endast vara för dekoration men skärbrädan på bilden hade man kunnat använda till matlagningen. Eller i alla fall när man dukar upp maten och vill ha fina bilder haha. Korgen har jag egentligen ingen plats för men den är för fin för att inte flytta hem till oss. Tabletten tänkte jag ha på köksbordet och en blomma på. Kommer ge en så fin känsla. Mattan blev jag helt kär i när jag såg den. Vi har alltid haft blåa och gråa mattor här hemma men denna tror jag kan göra så mycket för rummet. Det var länge sedan som jag hittade så mycket fint på ett och samma ställe.

Vägghylla / Korg Banana / Romantica stol / Rossini stol / Blues barstol / Wengler stol / Piano stol

Jag har aldrig haft ett blogginlägg som har innehållit så här mycket stolar. Men hur magiska är dom inte? Min tanke är ju att om man har en balkong så skulle såna här stolar vara helt perfekta. Eller om man har en i sovrummet. Man behöver alltid en stol i sovrummet så man kan slänga alla kläderna någonstans haha. Flera av dessa finns i andra färger men jag älskar när det är naturfärger så därför valde jag just dessa. Hyllan tycker jag är riktigt snygg och har så mycket karaktär. Korgen är perfekt att ha som blomkruka, så snyggt verkligen.

Dela

12 Kommentarer

 1. 1 april, 2019 / 09:59

  Men åh vad mycket fint och jag älskar inredning! 😀 Kramis

 2. 1 april, 2019 / 10:18

  Stolarna är ju verkligen hur snygga och fina som helst, skulle lätt kunna köpa! 😀

 3. 1 april, 2019 / 11:35

  Lamporna var riktigt drömmiga!

 4. 1 april, 2019 / 11:35

  Åh så mycket fint <3

 5. 4 april, 2019 / 08:04

  Stolarna är fina och jag gillar kuddarna väldigt mycket! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.