1   21
5   31
3   22
3   33
7   30
4   32
3   34
12   40

Något som ni inte vet angående många av mina hundbilder

Ny vecka och den är redan fullbokad. Denna veckan har jag hundarna varje dag vilket aldrig har hänt förut. Det blir en hel del promenader för min del. Bilderna i detta inlägget fotograferade jag igår under vår morgonpromenad. Älskar verkligen bilden på Ronja. Det är nog den finaste som jag någonsin tagit på henne. Tycker verkligen att hennes personlighet kommer fram.

“Något som ni inte vet angående många av mina hundbilder är att hundarna faktiskt är kopplade. Jag photoshopar alltid bort halsbandet och kopplet då jag tycker det förstör bilderna”

Och när vi ändå är inne och pratar om hundar… Ni som följer mig på instastories vet redan om detta. Men när min sambo skulle till jobbet imorse så var Bonzo konstig. Jag vaknade av att han höll på att bröta men ni vet när man är vaken men fortfarande sover så man agerar inte? När jag går upp på morgonen så ser jag att Bonzo har kissat ner HELA sin säng. Inte bara täcket och madrassen utan även sängen…

Han är en riktig pissenisse och har egentligen alltid varit det. En stor anledning till att vi slängde min runda säng var för att Bonzo hade pissat ner hela sängen. Han protesterade när jag arbetade heltid. Och tro mig, vi hade 4 stolar, tvättställ och en massa andra saker runt sängen och även i den. Men han lyckades alltid ta sig upp och kissa i den. När det var som värst så gjorde han det 5 gånger på en vecka och då fick vi be min sambos mormor om hjälp med att tvätta allt då vi inte har egen tvättmaskin.

Nu är han väldigt gammal (fyller 14 i Maj) så man förstår att det inte är lika lätt att hålla igen. Men jag känner att kunde han inte kissat på någon av mattorna istället som är betydligt enklare att tvätta? Eller varför inte säga till och visa att han vill ut? Han säger ju till när han vill ha godis. Och det blir ett jävla liv om han inte får sitt godis. Ojoj va han skäller och gnäller på oss då. Tur för honom att han är så söt och att jag älskar honom av hela mitt hjärta. Btw så är Bonzo anledningen till varför vi köpte en säng som är 105 cm hög. Omöjligt för honom att komma upp i den på egen hand.

Dela

12 Kommentarer

 1. 1 april, 2019 / 18:29

  Så söta! Och jobbigt att starta dagen så :/ Kram

 2. 1 april, 2019 / 20:08

  Vilket jobb att redigera bort det på alla bilder! Men håller med om att det är mycket finare utan 😀 Och vad jobbigt att han kissar inne sådär, på golvet hade varit enkelt att städa åtminstone…

  • dixiwonderland
   Författare
   2 april, 2019 / 08:28

   Ja det blir mycket jobb om det är många bilder 😛 Haha ja man tycker ju att han kunde gjort det men av någon anledning så ska de alltid kissa/skita/spy på mattor eller liknande xD

 3. 1 april, 2019 / 21:05

  Bilderna är helt underbara! 😍

 4. 1 april, 2019 / 21:39

  Men så fina bilder! Älskar verkligen första ja :’D Men så segt att han hade kissat ner sin säng! Men tur att han är så söt då ja haha 😉

 5. 2 april, 2019 / 19:40

  så fina bilder! 😀 å så fint att du tar bort det tycker jag 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 april, 2019 / 09:29

   Tack 😀 Ja det gör en stor skillnad i bilderna 😀

 6. 3 april, 2019 / 17:57

  Haha, men gubben då. Inte alltid lätt med djur 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.