4   28
1   32
2   32
1   18
4   122
3   95
3   91
1   26

Utveckla ditt företag tillsammans med Företagarna


Detta inlägget är ett annonssamarbete med Företagarna.se

Jag har arbetat som egenanställd i snart 5 år. Det har minst sagt varit en berg och dalbana, vilket jag tror att alla företagare kan känna igen sig i. Jag har lärt mig otroligt mycket under denna tiden men det hade naturligtvis underlättat om jag hade haft hjälp under vägen. Jag har fått ta reda på allt själv och det har inte alltid varit lätt.

Därför är jag väldigt glad över att få göra detta samarbetet tillsammans med Företagarna. Företagarna är en organisation som främjar intressen för över 70.000 företag och innefattar över 250 föreningar. De erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat.

Man är otroligt naiv om man inte tror att man behöver hjälp när man startar ett företag. Det är extremt mycket att ha koll på när det kommer till lagar och regler. Man behöver hjälp med strategier, ekonomi och exponering samt mycket annat. En person kan inte göra allt om du vill ha ett framgångsrikt företag. Man kommer möta hinder på vägen och det kommer komma tillfällen där du inte kommer vidare hur mycket du än försöker. Är det något jag har lärt mig under alla dessa åren så är det att man behöver ha drivna och duktiga personer runt sig för att lyckas.
Därför uppmanar jag dig om du har tankar på att starta eget att gå med i Företagarna. Det är viktigt att inse att man inte kan göra allt själv. Att be om hjälp är något som man inte ska vara rädd för. Jag tror verkligen att man kan få ett framgångsrikt företag genom att arbeta med rätt personer som har samma drivkraft som en själv.
Dela

2 Kommentarer

 1. 11 november, 2019 / 21:12

  Jag har också fått ta reda på allt själv och gjort allt själv sen start, men nu senaste året har jag förstått vikten av nätverkande och att våga ta in hjälp, som blir till en fördel i det långa loppet. StyleMood var min “bebis” men nu behöver det bli fleras bebis för att kunna växa och utvecklas framöver, vilket jag börjat jobba med och som ingår i framtida planen 🙂 Bra tips med Företagarna!!

  • dixiwonderland
   Författare
   14 november, 2019 / 10:16

   Jag tror det är så viktigt att man tar in hjälp. Kul att du utvecklar ditt företag så mycket hela tiden 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.