2   22
2   34
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33

Min helg + lyxiga planer

Hoppas att ni har haft en bra helg! I Lördags var vi ute och gjorde några ärenden. Jag köpte två nya växter som ni kommer få se mer av senare i veckan. Vi handlade mat och sen köpte vi en farsdagspresent till min sambos pappa. Kvällen spenderade jag med att se hela säsong 1 av en ny serie. Mer om det imorgon. Igår åkte vi ut till Öresjö och firade farsdag. Var så länge sedan som vi var där nu. Innan vi åkte ut så hämtade vi Ronja. Som jag saknar henne. Har saknat mamma också. Men den 1 December har hon bjudit oss på julbord på Ronnums Herrgård. Hur lyxigt är inte det? Ser verkligen fram emot det. Vi hade det så mysigt ute i Öresjö. Åkt kåldolmar och tårta till efterätt.
Och på tal om lyx! Jag och sambon har bokat en övernattning på Upper House nu i December. Jag älskar verkligen Upper House och tycker absolut att det är värt pengarna. Tanken är att vi ska gå på Jul på Liseberg under dagen. Sen använda gymmet, äta en god middag och sen avsluta med en härlig spakväll med utsikt över Liseberg. Den perfekta julklappen till varandra. Jag kommer jobba nu under jul. Har turen som fick vara ledig på julafton men jobbar hela nyår. Är dock så glad att vi kunde få en helg där allt klaffade. Mamma är ledig så hon kan passa Bonzo och jag var ledig samma helg. Mycket att se fram emot nu i December.
Dela

6 Kommentarer

 1. 11 november, 2019 / 21:48

  Åh vad roligt med nya växter! Själv har jag köpstopp på plantor tills jag gjort mig av med lite rotade sticklingar

  • dixiwonderland
   Författare
   12 november, 2019 / 17:14

   Haha ja det är lätt att det blir för mycket 🤣

 2. 12 november, 2019 / 19:54

  åh vad kul! 😀 älskar bilden, så fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.