7   27
4   34
7   35
1   29
2   36
1   21
1   27
6   40

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette


Inlägget är reklam för Kicks.se och innehåller annonslänkar

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Kicks har just nu en stor rea och jag beställde hem lite nya produkter som jag fick hem förra veckan. Inväntar även ett annat paket fullt med skönhetsprodukter så jag tänker göra en Beauty Haul när det paketet har kommit. Förhoppningsvis nu på Söndag om mitt andra paket hinner komma fram. Smink går alltid i perioder för mig men nu var det länge sedan som jag köpte en sminkprodukt. I början av Maj verkar ha varit det senaste köpet. Men medan vi väntar på de andra så tänkte jag att det kunde vara kul att se en av produkterna.

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette
Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette

Jag var helt besatt av min Naked 3 Eyeshadow Palette när den kom ut. Dessa paletterna blev så enormt hypade när de kom. Men jag upplever att det har lagt sig ordentligt. Hör väldigt sällan någon prata om Urban Decay längre. Men när jag såg att Naked Cherry var på rea för halva priset så kunde jag inte motstå den! Tycker att färgerna är perfekta nu under sommaren. Jag har en tendens att alltid köpa paletter med samma färger men nu de senaste har jag blivit duktig på att variera färgerna mer.

Tycker pigmenten är riktigt bra och färgerna smälter ihop bra med varandra. I denna sminkningen använde jag färgerna Turn On, Ambitious, Young Love och Feelz. Enkla att arbeta med och jag gillar verkligen borsten som följde med. Kan varmt rekommendera denna paletten om ni vill ha en palett med härliga sommarfärger och som nu är på 50% rabatt. Fördelen med att handla hos Kicks är att man får varuprover.

sminkning med Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette
Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette
Dela

3 Kommentarer

  1. 10 juni, 2020 / 21:05

    du sminkar dig alltid så himla snyggt!

  2. 11 juni, 2020 / 13:23

    Ååh, kul med lite REA!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.