1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Upp till 50% rabatt på vardagsplagg


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Senapsgul / Grå / Blå / Rosa

Jag antar att ni precis som jag älskar att shoppa och spara pengar samtidigt. Ja det är faktiskt fullt möjligt att spendera och spara pengar på samma gång. Nämligen när man handlar på rea eller kampanjer. Och naturligtvis så har jag en helt fantastisk kampanj till er som gick live idag. Alla kläderna i detta inlägget är med i kampanjen.

Upp till 50% rabatt på vardagsplagg

Ni hittar hela 30 sidor fullproppade med olika plagg. Jag plockade ut mina favoriter men faller dom er inte i smaken så är jag säker på att ni hittar något som ni tycker om. Vi börjar gå mot kallare väder så en snygg höstjacka kan passa bra. Som jag har skrivit tidigare så har jag väldigt lite jackor så det är något som jag absolut behöver försöka köpa mer av.

Gul / Svart / Vit / Blommig

Om ni såg min instastorie idag så kan man aldrig ha för mycket tröjor enligt mig. Dessa fyra är ett litet smakprov på vad som finns att välja på. Gult kommer vara minst lika populärt i höst som i sommar så det är en färg att investera i om man gillar trender. Det var flera av er som skrev att ni älskar Adidas lika mycket som jag och då kan jag glatt berätta att ni hittar en hel del plagg ifrån dom i kampanjen.

Vit / Svart / Brun / Blå

Det finns också ett väldigt stort och bra utbud på byxor! Blev faktiskt förvånad över att det fanns så himla många och till såna bra rabatterade priser. Endast ett par av dessa har 30% rabatt medan resten har 40-50%. Med andra ord så går det verkligen att fynda en massa under denna kampanjen. Kostymbyxor har blivit väldigt populära igen tack vare att 90-talet blev populärt. De utsvängda benen kan inte gå fel, speciellt om man matchar med ett par snygga klackar.

10 Kommentarer

 1. 13 augusti, 2018 / 22:30

  Så många fina plagg! Kram

 2. 13 augusti, 2018 / 23:26

  Måste shoppa lite nytt men får vänta tills lönen kommer!!

  • dixiwonderland
   Författare
   14 augusti, 2018 / 09:07

   Man behöver alltid shoppa lite nytt 😉

 3. 14 augusti, 2018 / 01:16

  finns många fina kläder nu till hösten ja vägrar inse o går i shorts o kort klänning ännu hi hi

  • dixiwonderland
   Författare
   14 augusti, 2018 / 09:07

   Jag har längtat jätte mycket efter hösten 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.