11   23
1   31
5   116
1   80
1   56
31   67
11   75
12   47

Tröttnar verkligen aldrig på potatismos och köttbullar

potatismos, köttbullar, brunsås, råröda lingon och saltgurka

Hade en så himla bra dag igår. Fick sova till 06:30 vilket är helt okej med mig. Så länge jag inte behöver gå upp tidigare än så då är jag nöjd. När klockan slog tio så hade jag jobbat klart för dagen så då satte jag igång att storstäda här hemma. Alla växternas blad skulle torkas av (yes ni läste varje blad på ca 50 växter). Sen skulle jag även damma av platserna där de står, dammsög, diskade och tvättade golvet. Vid två kom min bestie och vi bestämde oss för att gå en härlig promenad i solen.

potatismos, köttbullar, brunsås, råröda lingon och saltgurka

Tröttnar verkligen aldrig på potatismos och köttbullar

Det var så varmt ute att jag inte ens behöver använda jacka! Så himla härligt. Nu hoppas jag verkligen att värmen håller i sig. Vi var ute och gick i en timma. När vi kom hem till mig så lagade jag vår favorit mat tills oss. Tröttnar verkligen aldrig på potatismos, köttbullar, brunsås, råröda lingon och saltgurka till.

Idag är det Fredag och jag väntar ett super spännande paket från Tyskland! Vad det är får ni se på Söndag i en Youtube video. Är så exalterad inför detta. Har även flera paket inne i stan som vi ska åka och hämta. I helgen har vi inga större planer. Bonzo ska simma på Söndag och det är de enda som vi har planerat in. Förhoppningsvis blir det några härliga promenader i solen. Har ni något roligt planerat nu i helgen?

Dela

7 Kommentarer

 1. 27 mars, 2020 / 10:46

  Jag och sonen älskar också den maträtten och vad komiskt att jag också väntar på ett paket från Tyskland. Men tror att vårat innehåll är väldigt olika. 😀 Kramis

 2. 28 mars, 2020 / 21:01

  Otroligt, har tänkt på just denna maträtt så länge nu och att jag varit sugen på det! Du gjorde det inte enklare haha! Mums 😀 <3

 3. 29 mars, 2020 / 08:32

  Gud så gott 🙂

 4. 29 mars, 2020 / 11:56

  Jaa, äääälskar köttbullar o mos med gräddsås, lingon o gurka <3

 5. 29 mars, 2020 / 18:58

  Härligt när det börjar bli fint väder ute och man kan känna på vårkänslorna på riktigt! Köttbullar med potatismos och allt därtill är ju så himla gott. Något jag inte heller tröttnar på 😀

 6. 30 mars, 2020 / 20:08

  Mums vad gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.