0   29
0   23
1   21
1   21
5   34
2   28
7   40
1   32

Ett riktigt Wärdshus med bröllopsmeny, catering, middag & lunch


Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med Brannlandswardshus.se | Reklam

Brännlands Wärdshus är perfekt för dig som vill ha din bröllopsmiddag där

Då jag är den enda i vår familj som lagar mat så älskar jag att få en paus då och då för att njuta av en middag ute. Jag älskar att umgås när det finns mat inblandat och att äta en middag ute ger inte bara en roligt upplevelse utan också inspiration inför kommande matvecka här hemma.

Ett riktigt Wärdshus med bröllopsmeny, catering, middag & lunch

Brännlands Wärdshus ligger i Umeå och drivs av Kristina och Michael Hansen sen 2009. Deras koncept är brett och här finns det något för alla. Bröllopsmiddag, catering, middag som lunch serveras. På lunch menyn har du möjlighet att välja mellan tre olika rätter vilket jag tycker är väldigt lyxigt. Denna veckan serveras Panerad spätta med curryremouland och kokt potatis, Köttfärslimpa med champinjonsås, rostad potatis och lingon samt Soyafärsbiff med champinjonsås, rostad potatis och lingon. Jag hade faktiskt velat beställa en av varje av dessa då de föll mig helt i smaken. Som kund har du möjlighet att avnjuta din lunch där eller så erbjudes take away. Handlar du take away så får du även 10% rabatt vilket jag tycker är ett stort plus.

Bröllopsmeny hos Brännlands Wärdshus

Mat för alla tillfällen

Utöver luncher och middagar så erbjuder Brännlunds Wärdshus även bröllopsmeny samt catering. Via hemsidan finner ni information kring paketpriser och vad som ingår. Kristina är utbildad sommelier så jag är helt säker på att du kommer få en otrolig smakupplevelse. Det som jag tycker är extra kul är att de har catering. Har man ett stort kalas där någon fyller jämt så är det kanske skönt att ha en mindre sak att tänka på. Förutom tema av festen så är maten det som ofta kostar mest och tar mest tid. Då är det perfekt att man kan vända sig till Brännlands Wärdshus och låta dom sköta maten åt en.

Vi ordnar maten till allt från den lilla festen med vännerna till den riktigt stora festen som bröllop, födelsedag, släktträff eller företagsevenemang. Skräddarsyr arrangemanget helt enligt era önskemål. Vi hjälper gärna till med dukning och annat som hör festen till. Vi hyr även ut porslin och ordnar serveringspersonal. Priser i menyerna avser hämtpris, utkörningsavgift tillkommer på alla leveranser. Se prislista.
Buffe, middag, lunch och catering finns hos brännlands wärdshus

Bor du i Umeå eller har vägarna förbi så får du inte missa att besöka Brännlands Wärdshus.
Jag tror man får en helt fantastisk smakupplevelse.

Dela

2 Kommentarer

 1. Helen
  1 april, 2020 / 11:43

  Tycker du inte det är konstigt att samarbeta med en restaurang du aldrig ens besökt? Det genuina försvinner tyvärr 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   1 april, 2020 / 12:34

   Nej varför skulle det vara konstigt? Om jag bara skulle skriva om ställen jag har besökt eller produkter som jag har så skulle jag inte ha något jobb. Jag har en liten blogg och får inte samma samarbetsförfrågningar som de stora influencerna får. Jag är jätte glad över detta samarbetet som jag hade tillsammans med Brännlands Wärdshus. Jag tycker det blev ett jätte bra inlägg med mycket information kring deras företag och inget säger att jag inte kommer besöka dom i framtiden om möjligheten finns 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.