4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46
0   28

Total jävla panik!


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Ellos.se

Total jävla panik!

Jag trodde att jag skulle ha en lugn dag igår då jag inte hade några hundar. Men istället så skulle det resultera i totalt kaos där jag sitter i telefonen och kämpar för att tårarna inte ska börja rinna. Dagen började lugnt men desto fler timmar som passerade desto mer hade jag att göra.

Igår åkte de lilla julpyntet fram som vi får plats med (bordsdekoration) upp. Det känns så bra i mitt julhjärta! Jag spelade julmusik och sjung mig hes. Julkänslorna var på topp! Medan jag filmar och fotograferar så plingar det till i telefonen. Då var det en kund som ville göra en beställning på en krans. Jag ska då logga in för att skicka iväg betalningen men kommer inte in… Det stod att min mailadress inte fanns. Okej men då testar jag med bank-id. Men då står det att mitt personnr inte finns registrerat.

Total jävla panik

Det första jag tänker är att alla mina pengar är borta. Jag ringer in till kundtjänst och kommer fram till en super gullig handläggare. Men hon förstår inte alls vad som är fel. Men tack gode gud så kunde hon se att allt fanns kvar. Den paniken jag hade innan hon sa att allt fanns kvar… Jag vill aldrig uppleva det igen. Under tiden som jag pratar med henne så lyckas jag komma in när jag bytt lösenord men när jag testar att logga in med bank-id så fungerar det fortfarande inte. Jag skickade iväg ett långt mail till support och inväntar fortfarande svar ifrån dom. Det var verkligen fruktansvärt då detta påverkar ALLA mina företag. Jag kan bara hoppas att detta var en engångshändelse och att de aldrig händer igen.

Som om inte detta vore nog så krånglade betalningen med kunden så jag fick sitta och försöka lösa det. Sen har instagram reels krånglat för mig idag. Varje gång jag laddade upp en reel så försvann texten i inlägget. Detta hände tre gånger. Detta kan nog klassas som en av de jobbigaste jobbdagarna jag haft på hela året.

Total jävla panik!
Total jävla panik!

Jag hade turen att träffa både Sandra och Sari idag. Är så glad för det. Jag behövde verkligen få ventilera av mig. Det känns mycket bättre nu. Men till något betydligt roligare så fick jag hem lite julgrejer igår. Jag beställde nytt presentpapper som är så galet fint! Älskar det verkligen. Jag lägger ner mer tid på omslagen av mina presenter än innehållet haha. Önskar att det fanns ett jobb där man bara slår in presenter för jag hade tackat ja direkt. Köpte även nya juletiketter och ett nytt band. Etiketterna, banden och pappret kommer i flera olika färger. Etiketterna och bandet är även nedsatt med 40% rabatt nu.

Dela

2 Kommentarer

  1. 21 november, 2022 / 07:23

    Din kämpe!!!! Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.