0   10
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Snökaos och Ailas första snö

Snökaos och Ailas första snö

Trollhättan fick 40 cm snö igår och det har varit totalt kaos. Har aldrig sett så många bilar som kört av vägen. Under hela gårdagen och idag har det rapporterats om bilolyckor. Som tur är så verkar ingen ha blivit allvarligt skadad. Men man undrar hur folk är funtade när de åker ut i sommardäck när snön väller ner. Idag startade jag dagen hemma hos Sari. Lite tjejmys innan det är dags för jobb tackar jag aldrig nej till. Var lite nervös när jag skulle till jobbet för jag visste inte om det skulle vara plogat eller inte men det gick super. Kan dock säga att jag var mer glad över snön än vad Messi var haha.

Snökaos och Ailas första snö

När jag kom hem från jobbet så såg jag att min grannes bil var helt full med snö så jag frågade om jag fick borsta fram bilen. Jag vet att jag är knäpp men jag tycker det är så kul att skotta och skrapa bort is på bilrutorna. Dock borde jag kollat hur mycket snö det var på hans bil för hade jag vetat att det skulle vara så mycket så hade jag aldrig erbjudit mig haha. Jag var tvungen att hämta spaden i vår bil, sen skotta utanför vårt garage innan jag kunde börja skotta fram grannes bil. Jag tar helt klart pris i att vara världens bästa granne. När klockan var 13:40 så gav jag upp. Då hade jag skottat fram hälften typ. Jag hade fortfarande inte ätit något och kraften började lämna mig så jag gick hem. Hann slänga i mig två mackor innan jag skulle ut på promenad med Sari, Aila och Nala.

Snökaos och Ailas första snö

Är det olagligt att äta barn? För det enda jag vill är att äta upp världens goaste unge! Hon är inte bara så galet gullig utan världens snällaste bäbis. Enda gång hon är grinig är när hon är hangry eller inte riktigt kommer fram. Kan så relatera till henne haha. Kan inte fatta att hon snart fyller 1 år. Hur kan det redan ha gått ett helt år? Det har varit så underbart att få lära känna denna lilla varelsen. Få se henne utvecklas och som idag få se henne sitta i snön för första gången i livet. Gullunge vad jag älskar dig!

Snökaos och Ailas första snö

Men min nummer ett kommer alltid vara min älskade Nala. Finns ingen som blir så glad när jag kommer som hon. Och att se hennes lycka i snön är oslagbar. Hon var bara 9 månader när hon kom in i mitt liv och nu fyller hon snart två år. Vi ska naturligtvis ha kalas här hemma. Har köpt en ny leksak till henne som hon förhoppningsvis kommer älska. Har vi tur så är det snö på hennes födelsedag men imorgon ska det redan bli plusgrader så det var tur att kameran fick följa med ut idag.

Dela

2 Kommentarer

  1. 22 november, 2022 / 20:01

    så fina bilder! å ja de är olagligt 😉 men inte en oförståerlig känsla haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.