0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27

Tiden räcker inte till

Det är Lördag kväll. Många av er har säkert en jätte mysig kväll framför er. Kanske är ni ute och äter en god middag, tar drinkar med vännerna, förbereder er inför en fest eller ligger på soffan framför tv:n. Jag stirrar in i datorn och tänker på allt det som jag inte hann med idag…
Jag har haft fullt upp hela dagen. Handla mat, göra ett besök på Blomsterlandet, tvättat extremt mycket då det är omöjligt att få en bra tvättid nu när jag jobbar på de nya jobbet och inte kan styra mina egna tider. Jag hann varken diska, dammsuga (vilket jag inte har gjort på en vecka och det ligger sand precis överallt! Att ha hund under vinterhalvåret är inte roligt.) Tvätta golvet har jag inte gjort på flera månader. Och så hann jag varken göra klart sista utbildningen eller börja skriva på bloggjobbet som snart har sin deadline. Tiden räcker inte till. Jag fattar inte hur alla andra får ihop det, hur gör ni? Har man barn så förstår jag inte överhuvudtaget hur man hinner arbeta, träna, laga mat, ha ett rent och fint hem samtidigt som man har barn att ta hand om. Det var som Therese sa, förändringar tar tid. Kanske är jag för hård mot mig själv som tror att jag på mindre än 2 veckor ska kunna bryta ett mönster som jag har haft i 5 år.
Men nu tänkte jag ta en kopp te. Vi hittade det där magiskt goda teet som jag drack på Asian Spa nere i Varberg. Vilken lycka! Och så köpte vi croissant med choklad i. På med Netflix och så får jag ta tag i allt det jag inte hann med imorgon istället. Det är ju faktiskt Lördag!
Dela

4 Kommentarer

 1. 26 oktober, 2019 / 22:55

  Ja så känns det än efter flera år i arbetslivet. Ibland känns det piss, men man måste ha rutiner och planera. Tex att någon dag denna vecka så ska jag skura golven, gärna planera en dag. Eller att man ska handla mat en specifik dag. Osv osv. Blir lättare då.
  Ha det bra, grattis till jobb!

  • dixiwonderland
   Författare
   28 oktober, 2019 / 16:47

   Ja det har du rätt i. Men jag och sambon pratade igår så förhoppningsvis blir de nya uppdelningen bättre även om det känns som att jag drunknar i saker att göra och hela tiden ligger efter xD

 2. 27 oktober, 2019 / 16:56

  Jag förstår dig precis, jag jobbar nog de flesta kvällarna i veckan, och vissa dagar känns det verkligen som man inte hunnit någonting! Men som du säger, ha inte för höga krav på dig själv, det är nya rutiner med att ha en anställning också i vardagspusslet 🙂 Du är så duktig <3

  • dixiwonderland
   Författare
   28 oktober, 2019 / 16:46

   Det är verkligen ett pussel! Men samtidigt som jag kan tycka att det blir överväldigande så älskar jag det! Det är roligt att ha mycket på gång. Önskar bara att sömnen var betydligt bättre. Sen jag började på de nya jobbet så sover jag så fruktansvärt dåligt 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.