10   37
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33
1   28
1   33

Perfekta starten på denna Söndagen

Äntligen Söndag! Jag har sett fram emot den här dagen så himla länge. Ni kanske minns att jag var på ett event för några veckor sedan. Där träffade jag Viktoria och Alexandra. Vi tre fick en så himla fin kontakt med varandra och idag sågs vi igen. Vi hade bokat bord hos Buddys för att äta på deras Söndags brunch och det blev så himla lyckat. Vi satt där i hela 3 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Stort tack till Buddys som lät oss sitta kvar trots att vi satt över tiden haha.
Mitt liv har förändrats så himla mycket på så kort tid. Det känns väldigt roligt att få starta detta nya kapitel med nya vänner. Jag tycker det är rätt svårt att hitta vänner, speciellt nu när man är vuxen. Så jag känner mig verkligen lycklig över att Viktoria och Alexandra i mitt liv. Så himla fina verkligen. Vi alla tre är så olika så det känns som att vi komplimenterar varandra så himla bra. Och så himla mysigt att få starta Söndagen med en så himla god brunch. Nu ska jag ta och beta av allt det som jag aldrig hann med igår.
Hoppas att ni har en jätte fin Söndag.
Dela

6 Kommentarer

 1. 27 oktober, 2019 / 17:11

  Vad kul att du lärde känna två nya tjejer och så mysigt ni hade det <3 Kramis

 2. 27 oktober, 2019 / 21:05

  Men åhh det där ser fantastiskt gott ut!! Brunch är ju bland det bästa. Och så underbart att du träffat två nya tjejkompisar, älskar att träffa nytt folk och få nya kompisar haha! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   28 oktober, 2019 / 16:44

   Blev inte alls nöjd med bilderna men det var verkligen så himla gott 😀 Och vi hade det så trevligt! Man kan aldrig ha för många vänner och dessa tjejerna är så himla goa så är jätte glad att jag har dom i mitt liv 😀

 3. 29 oktober, 2019 / 15:50

  Ser jättegott ut, trevlig med festlig mat på helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.