3   21
3   32
7   29
4   31
3   33
12   39
0   26
3   38

Att sitta hemma och plugga en Fredagskväll

Äntligen Fredag är vi nog många som tänkte idag. Jag hade lyxen att få vara ledig i tre dagar så arbetsveckan på nya jobbet startade i Tisdags och mitt schema har varit väldigt bra, 9-15 med 45 minuters rast på det. Men så kommer man hem efter att ha åkt buss i 30 minuter. Och då ska Bonzo ut direkt vilket faktiskt inte har varit så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Förmodligen för att jag har saknar honom så mycket när jag är på jobbet. Sen ringde jag mamma och vi pratade i 40 minuter. Hon opererades tidigare i veckan och är sjukskriven just nu. Efter samtalet så lagade jag middag. Sambon är på sin andra after work för denna månaden så det blev att äta framför youtube innan det var dags att plugga. Yes ni läste rätt, plugga! Via de nya jobbet så måste jag göra en massa utbildningar så det är vad jag har gjort de senaste timmarna. Har gjort fyra utbildningar än så länge men tänkte försöka få klart resterande denna helgen.
Det är inte lätt att få ihop alla pusselbitar. Jag vet att jag sa att jag kommer prioritera bort mina sociala medier men ärligt talat… Hur gör man det när man har hållit på med sociala medier i mer än halva sitt liv? Jag vet inte hur det är att leva ett liv där jag inte delar med mig av det. Det handlar nog om att jag måste inse att jag inte kan leverera på samma sätt som tidigare. Och att det är okej för livet förändras. Nu tänkte jag ta och se Idol och fortsätta plugga i pauserna. Vem är eran favorit? Jag blev så ledsen när Nathalie åkte ut förra veckan. Gillade henne så mycket. Men Kim är också en stor favorit.
Dela

10 Kommentarer

 1. Anna
  25 oktober, 2019 / 20:44

  Härligt att ditt nya jobb går så bra! Heja heja:)
  Vad är det för något du måste plugga?
  Kram Anna

  • dixiwonderland
   Författare
   26 oktober, 2019 / 07:47

   Jag måste kunna en massa lagar och regler som gäller för arbetsplatsen 🙂

 2. 25 oktober, 2019 / 22:56

  Du hittar nog balansen ganska snart, men alla omställningar kräver sin tid!

  • dixiwonderland
   Författare
   26 oktober, 2019 / 07:46

   Så klokt sagt! Det har du rätt i. Jag som har sämsta tålamodet ever haha.

 3. 26 oktober, 2019 / 14:57

  Vad spännande att du får gå på utbildningar och självklart hinner man blogga lite fast man jobbar. Vilken söt bild på Bonzo! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   28 oktober, 2019 / 16:48

   Ja det handlar om att få in en bra planering på de hela. Men i helgen blev jag klar med utbildningarna om jag inte har missat någon så det känns bra att bara kunna fokusera på mina sociala medier när jag kommer hem 🙂

 4. 26 oktober, 2019 / 18:22

  vilken söt vovve 🙂 Jag har inget tålamod ibland alltså, dock på mitt jobb har jag de men jobbar me gamla dementa men allmänt, icke sa nicke hahaha xD

  • dixiwonderland
   Författare
   28 oktober, 2019 / 16:48

   Bra att du har det på jobbet i alla fall 😀

 5. 27 oktober, 2019 / 09:02

  sociala medier blir ju som en del av en.. hoppas de går bra med pluggandet 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   28 oktober, 2019 / 16:46

   Jag blev klar med allt igår om jag inte råkade missa någon uppgift 😀 *hoppas inte* haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.