14   35
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

Take Away från The Barn

take away från the barn

Igår fyllde min sambo år. Jag frågade honom för någon vecka sedan vart han ville gå ut och äta. Det är en tradition vi har att gå ut och äta middag på själva dagen som man fyller år. Han ville gå ut i Göteborg och då tyckte vi att det hade varit roligt om hans lillasyster och hennes sambo följde med då de bor i Göteborg. Tanken var först att vi skulle gå ut och äta men i de tider som vi lever i nu så slutade det med att vi beställde take away från The Barn och sedan spenderade kvällen hemma hos dom.

Jag har inte varit där sen de flyttade in för över ett år sedan så det var roligt att se hur de har fått det. De bor i en studentlägenhet men trots att lägenheten är liten så tycker jag att de har fått det riktigt mysigt. Det är så roligt att se min sambos småsystrar växa upp och bli vuxna. Dom har varit en del av mitt liv i snart 12 år och jag är så otroligt stolt över dom båda. Nu när Antonia är vuxen, bor själv med sambo så är det som att starta ett nytt kapitel i vår relation. Hon kan relatera till så många saker nu när hon själv får uppleva dom.

Dela

5 Kommentarer

 1. 1 april, 2020 / 08:48

  Vilket mysigt firade ni hade för din sambo! <3 Kramis

 2. 1 april, 2020 / 14:01

  Åh så gott och mysigt ni hade det trots denna tid som råder. Känns fint att man stöttar genom att handla hem mat då istället för att bara strunta i det helt! <3 Och vad häftigt att du följt dem så länge, tänk hur livet förändras i den åldern när man flyttar hemifrån och allt. 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   2 april, 2020 / 12:59

   Ja det är ju så många förändringar. Minns ju själv när jag flyttade hemifrån när jag var 20 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.