23   35
7   23
9   31
26   43
2   33
0   23
2   30
0   20

Är det någon som kan få mig att må bättre så är det mina nära och kära

fika med nära och kära så att man mår bättre

Jag har mått så fruktansvärt dåligt idag. Livet är komplicerat och jag gör mitt bästa för att hålla huvudet över vattenytan. Men det är stunder som idag som jag känner en enorm tacksamhet över de fantastiska människorna som jag har i mitt liv. Som låter mig ventilera tills jag inte har någon röst kvar och som sedan skickar ett meddelande och berättar hur mycket man betyder för dom.

Är det någon som kan få mig att må bättre så är det mina nära och kära

Min bestie kom hit idag och eftersom min sambo fyllde år igår så hade jag köpt lite fika till oss. Sen gick vi ut i skogen med Bonzo då min sambo hade möten som skulle avklaras. Detta isoleringslivet är inte det enklaste. Men det var skönt att sitta i skogen och få prata med personen som känner mig bäst. Förr när jag mådde dåligt så isolerade jag mig. Men nu vet jag att är det någon som kan få mig att må bättre så är det mina nära och kära.

världens sötaste hund bonzo
världens sötaste hund bonzo

Bonzo har börjat tigga väldigt mycket vilket jag inte accepterar. Ouppfostrade hundar är de värsta jag vet. Varför han har börjat med detta nu vid 14 års ålder är en gåta. När han insåg att det inte fungerade att bara sitta och vara söt så började han vinka helt hysteriskt. Allt för att få våran uppmärksamhet. Kan inte fatta att vår lilla nalle fyller 15 år snart. Är så glad över att jag fick just honom. Världens finaste lilla kille.

På grund av att min sambo arbetar hemma så har det varit svårt att arbeta med min youtube kanal. Tror att många kan känna igen sig i att man inte är speciellt bekväm med att filma när andra personer kollar på. Sen vill han inte synas i mina sociala medier så det gör det ännu mer komplicerat när jag tex vloggar och han är hemma hela tiden. Men jag gör mitt bästa. Vi är just nu 6 personer ifrån en vloggvecka!

fika med nära och kära så att man mår bättre
Dela

1 kommentar

  1. 1 april, 2020 / 22:05

    Ohh så go både kakan och vovven ser ut =D, gillar porslinet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.