2   14
2   16
4   22
0   14
1   46
6   28
0   21
5   22

Sveriges nationaldag firas med familj och rabatter


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Leggings/Gina Tricot – Klänning/Free People – Väska/Louis Vuitton
Sveriges nationaldag firas med familj och rabatter haha. Yves Rocher ger er 20% rabatt på hela er beställning med koden SVE20. Nelly ger er 20% rabatt på allt* med koden 6JUNI. Mer kampanjer och rabatter hittar ni i menyn.

Vi har varit ute på en långpromenad med hundarna i skogen. Sen hjälpte Johan mig med min cykel. Jag har inte vågat använda den sen olyckan men eftersom att jag kommer ha fyra hundar att ta hand om nästa vecka så måste jag ha ett snabbare transportmedel än mina två ben. Jag ska fortsätta dagen med att jobba men senare ikväll ska vi på middag så det blir ett perfekt avslut på dagen ♥


Swedens national day will be celebrated with family and discount codes haha. Yves Rocher gives you 20% off you whole order with the code SVE20. Nelly gives you 20% discount on everything* with the code 6JUNI. More discount codes will be found in the menu of the blog. 

We have been out for a long walk with the dogs. Johan helped me fixing my bike. I have not used it since the accident but next week I will have four dogs to take care of and then I need something faster then my legs. I need to work for a few hours now but later tonight we´re having dinner with our family. Perfect ending of this day ♥

18 Kommentarer

 1. 6 juni, 2017 / 15:30

  Så härliga bilder, älskar Bunches så himla fina blommor <3

 2. 6 juni, 2017 / 18:23

  Åh så fin blus!<3

 3. 6 juni, 2017 / 18:29

  Mysigt med middag ikväll! 🙂 Och vilka härliga bilder! 😀 sv: Tyvärr fick jag bara in en blå vas-variant i sortimentet (finns på rean) pga problem vid min leverantör och försening ut till mig. Om jag lyckas hitta något bra att ta in i framtiden, är det glasvaser du är intresserad av då? 🙂

 4. 6 juni, 2017 / 19:47

  Åh så härligt med en promenad!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juni, 2017 / 06:22

   Blir många promenader när man har många hundar 😉

 5. 6 juni, 2017 / 21:17

  Så himla fina bilder – som alltid! Kram

 6. 6 juni, 2017 / 22:56

  Jag är superberoende av min cykel så den är ett måste hos mig =D

  • dixiwonderland
   Författare
   7 juni, 2017 / 06:09

   Min cykel är så stor så jag har varit lite rädd för att använda den efter smällen men har man fyra hundar att ta ut då har jag inte tid att vara ute i flera timmar 😛

 7. Ellen M
  7 juni, 2017 / 14:37

  Du passar så bra i den klänningen verkligen! Å vilken härlig nationaldag du hade, så mycket god mat haha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.