1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Hemsk start på veckan

Hemsk start på veckan. Igår satt jag och skrev ner exakt allt som skulle göras idag då det alltid blir väldigt mycket när jag har alla hundarna. För er som inte vet så jobbar jag som dog walker vid sidan av mina sociala medier. Efter att ha varit ute med Bonzo så var det dags att cykla till Melker. Jag hade även tagit med mig systemkameran då jag behöver fota extra mycket nu när jag har tre instagram konton.

Men jag kom aldrig till Melker med cykeln. Jag hann inte ens lämna gården innan allt gick åt helvete. Medan jag står och pumpar cykeln så välter den och hela växeln går sönder. Eftersom att det endast var växeln som var trasig så ville jag testa att cykla. Det man får ha i åtanke är att jag är liten. När jag sitter på min cykel så når jag inte ner till marken utan det är precis så att jag når pedalerna. När jag tagit fart från marken och hoppar upp så går cykeln åt ett håll och styret åt ett annat och sen faller jag till marken.

Tårarna bara exploderar. Frustration över att min cykel som jag varit så rädd om i alla dessa år gick sönder över ett så litet fall. Ringer till sambon och berättar vad som hände, skriver till hans pappa att jag kommer bli sen till Melker och sen ringer jag Ljung som åter igen saves the day. Det är vid såna här tillfällen som gör mig så tacksam över att jag jobbar med hundar. För trots att cykeln är sönder, naglarna brutna och tårarna började torka på kinderna så lyckades Melker få mig glad igen.


This week could not get a worse start. Yesterday I was planing my day in detail because I have so much to do now when I have all three dogs. If you don´t know I work as a dog walker beside my work with social media. After I´ve been out with Bonzo it was time for me to take the bike to Melker. I had my camera with me because I need so much more material now when I have three instagram accounts.

But I never got to Melker on my bike. I did not even leave our home before everything went to hell. While I am pumping the bike it falls down and the bicycle gear breaks. Because only the break was broken I wanted to see if I still could ride the bike. You need to keep in mind that I am very small. My legs don´t reach the ground when I sit on the bike and it´s just so I can reach the bicycle pedals. When I took off from the ground and jumps up the bike goes in one direction and handlebars to another and then I fall to the ground.

The tears are just exploding. So frustrated that my bike that I´ve had for so many years and been so careful with breaks over such a small fall. I call my partner to let him know what happen, I text his dad to let him know that I would be late to take Melker out and then I call Ljung who once again saves the day. When things like this happen I am so grateful that I work with dogs. Because even that my bike is broken Melker put a smile on my face again.

Dela

36 Kommentarer

 1. 20 februari, 2017 / 17:10

  åh vilken sötis!

 2. 20 februari, 2017 / 17:58

  Usch det lät inte kul! Tur att du hade Melker då 🙂

 3. 20 februari, 2017 / 18:00

  Usch då…. hoppas morgondagen blir bättre! Kram

 4. 20 februari, 2017 / 19:01

  Vad fin hund!

 5. 20 februari, 2017 / 20:34

  Fy så tråkig start på veckan 🙁 Hoppas du är okej nu <3

  • dixiwonderland
   Författare
   21 februari, 2017 / 12:22

   Jadå får vara glad att det inte hände när jag cyklade på en väg eller liknande 🙂

 6. 20 februari, 2017 / 20:37

  Men gaahh, slog du dig mycket då? låter ont att naglarna är brutna?!. Ohh fina Melker förstår att han gjorde dig glad
  Kram på dig

  • dixiwonderland
   Författare
   21 februari, 2017 / 12:21

   Nej som tur är lyckades jag ta emot med foten och hålla upp styret men eftersom den är så stor så blev jag rädd. Får se när jag vågar cykla igen. Tycker inte att hela styret ska lossna så enkelt bara för att den ramlar…

 7. 20 februari, 2017 / 20:46

  Men vilken oturmorgon 🙁 Hoppas resten av dagen blev bättre!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 februari, 2017 / 12:20

   Jadå det blev den som tur var 🙂

 8. 20 februari, 2017 / 21:08

  Men usch vilken hemsk start på dagen…

 9. 20 februari, 2017 / 22:24

  Åh så otroligt tråkigt att cykeln gick sönder 🙁 men tur att du inte skadade dig allvarligare, hoppas cykeln går att fixa!!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 februari, 2017 / 12:18

   Jag tror det går att fixa, frågan är bara om jag vågar cykla 🙁

 10. 20 februari, 2017 / 23:00

  Usch, det låter inte som en bra start på veckan, hoppas det vänder och blir bättre imorgon! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   21 februari, 2017 / 12:18

   Idag var jag ute och gick i nästan 2 timmar för jag hade alla hundarna på morgonen. Men med en poddcast i öronen och spelandes Pokemon Go så gick det bra men jag var så trött sen att jag tog bussen hem xD

 11. 20 februari, 2017 / 23:02

  Kan verkligen relatera! Men det är okej att gråta, det ska man göra!!

  • dixiwonderland
   Författare
   21 februari, 2017 / 12:16

   Haha ja just då hade jag inte så mycket till val.

 12. 21 februari, 2017 / 07:05

  Det var verkligen en otursmorgon 🙁

 13. 21 februari, 2017 / 07:58

  Men fy tusan vilken dålig start… Jag hade brytit ihop totalt…

  • dixiwonderland
   Författare
   21 februari, 2017 / 12:15

   Det gjorde jag! När jag ringde Ljung grät jag så mycket att han trodde våran hund dött hahaha!

 14. 21 februari, 2017 / 08:51

  Men nej vad tråkigt!! 🙁

 15. 21 februari, 2017 / 20:09

  Hundar är helt fantastiska!

  Sv: Förvånar mig inte, vad jobbade du med rå?

  • dixiwonderland
   Författare
   22 februari, 2017 / 09:00

   Jo det har jag haft i nästan 1 års tid 🙂 Nu när jag ska börja fotografera (ta emot beställningar) så har jag tre jobb i rullning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.