1   19
1   18
3   28
1   19
2   25
0   18
1   21
7   24

Klassisk svensksommar

Igår avslutade vi nationaldagen hemma hos familjen. Det blåste så mycket men envis som man är vägrade vi gå in och när det började regna så kändes det verkligen som en klassisk svensksommar. Hoppas att vi får bättre väder på Midsommar.

Idag har jag Ronja nu på morgonen men innan jag ska gå och ta ut henne måste jag gå igenom min mail och svara på kommentarer. Jag behöver verkligen komma tillbaka till mina rutiner. Detta inlägget har tagit mig över två timmar att skriva. Senare idag har jag även tvättid så det gäller att jobba undan det mesta nu på morgonen.


Yesterday we ended the national day at home with the family. It blew so much but stubborn as we are we did not go inside, not even when it started to rain. It really felt like a classic Swedish summer. I hope the weather will be better when it´s Midsummer.

Today I have Ronja now in the morning but before I go to take her out I have to go through my e-mails and reply to comments. I really need to get back to my routines. This post has taken me over two hours to write. Later today I also have laundry so I need to get this done before that.

17 Kommentarer

 1. 7 juni, 2017 / 07:08

  Åh vad mysigt och jag hoppas också på att vädret blir bättre till midsommar. Ha en fin dag! 😀 Kramis

 2. 7 juni, 2017 / 09:16

  Sv: Ja jag såg det i din profil nu att det står ju faktiskt att du bor i Trollhättan och det är ju faktiskt nära Uddevalla , så roligt!<3

 3. 7 juni, 2017 / 10:06

  Gott det ser ut och ja jag har också tappat mina rutiner jag avsätter för bloggen dessa dagar, blir ju så

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juni, 2017 / 10:52

   Jo fast bloggen är mitt jobb så jag kan inte slarva med vissa saker som rör den 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juni, 2017 / 10:45

   Två timmar brukar det ta som minst. Antingen så ska jag fota bilderna, gå igenom och redigera. Sen ska man skriva inlägget och nå upp till vissa kriterier innan det kan publiceras så det tar lång tid 🙂 Gör jag kollage kan bara kollaget ta mellan 1-3 timmar beroende på från vilken hemsida jag tar bilderna 🙂

 4. 8 juni, 2017 / 08:10

  Så himla fina bilder som vanligt! Såg ut som om du hade en fin Nationaldag. Vi lyckades faktiskt med att ha strålande sol hela dagen. Så det var super skönt! 😀 Igår däremot.. gah!

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juni, 2017 / 10:40

   Bor du i Sthlm? Såg på tv att vädret var så bra där 😀 Men vi hade det bra också trots att det blåste så mycket att glasen välte xD

 5. 8 juni, 2017 / 21:33

  Du gör sånt otroligt bra jobb med din blogg, jag älskar dina bilder. Alltid så fina! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.