3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Sushi dejt med Amanda

Idag när jag hade varit ute med hundarna så kom Amanda hit med sushi. Jag hade inte ätit frukost så sushin smakade extra gott idag. Vi satt och pratade i fyra timmar och hade det så himla mysigt. Det har varit så fruktansvärt kallt idag så skönt att stanna hemma. Bonzo blev helt förälskad i Amanda. Han tyckte att dom skulle mysa hela tiden. Då man aldrig vet hur han reagerar på nya människor så blir jag lika varm i hjärtat varje gång han accepterar någon.

 

Jag vill också säga tack till alla era fina kommentarer i det tidigare inlägget. Ibland behöver man verkligen få peppande kommentarer för att hitta gnistan igen. Jag hatar när jag hamnar i sina här dippar. Jag mår dåligt över att jag mår dåligt. Ni hör vilken dålig spiral det hela blir. Tur att jag hade min sushidejt med Amanda idag för det gjorde verkligen skillnad.

Jag tänkte spendera resten av kvällen med att jobba. Försöka strukturera och planera så att det blir en bra vår. Ibland behöver man ta tag i saker själv och inte vänta på att dom ska komma till en. Det är okej att ha dåliga dagar men någon gång måste man rycka upp sig och fortsätta kämpa. Imorgon åker jag till Göteborg, som jag har längtat! Hoppas bara inte att det är allt för kallt.

24 Kommentarer

 1. 2 februari, 2018 / 19:10

  Åh ser så gott ut! Önskar att jag gillar sushi haha, har dock ej smakat riktigt, måste ge det en ärlig chans 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   3 februari, 2018 / 10:49

   Hitta ett ställe som många rekommenderar för sushi skiljer sig enormt från ställe till ställe 🙂

 2. 2 februari, 2018 / 19:37

  Alltså… jag döööör så gott!!

 3. 2 februari, 2018 / 19:48

  alltså sushi ser så gott ut!!

 4. 2 februari, 2018 / 20:12

  men åhh vad gott! Blev ju mega-sugen på sushi nu!

 5. 2 februari, 2018 / 23:22

  sushi så gott mumms länge sen då min favvo butik stängnde
  ja det är jobbigt när man är låg o förstår det tog hårt på dej
  stor kram o hoppas allt går framåt

 6. 2 februari, 2018 / 23:35

  Älskar sushi!! 🙂

 7. 3 februari, 2018 / 07:55

  Men lyx med Sushi”frukost” 😀 Kram

 8. 3 februari, 2018 / 10:16

  Åh så gott med sushi! 🙂 Och vad bra att du fick pepp från dina läsare, det är helt okej med dåliga dagar ibland men som du säger så är det man själv som tillslut måste förändra det! Heja dig!!

  • dixiwonderland
   Författare
   3 februari, 2018 / 10:47

   Ja men så är det dock är det väldigt svårt när man hamnar i svackor. Men tack för dina fina ord för det hjälper att veta att man kan få stöd från personer som går igenom ungefär samma sak 🙂

 9. 3 februari, 2018 / 10:28

  MEN SÅ GOTT! Vilken lyx <3

 10. 5 februari, 2018 / 11:48

  Åh så gott! Shit vad länge sedan det var vi var iväg och käka sushi senast, vi måste ju ta och käka sushi snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.