1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Jag var ute och cyklade/gick med hundarna i två timmar

 

Igår var jag ute och cyklade/gick med hundarna i två timmar. Sen var det bara att hoppa in i duschen, fixa sig för att möta upp Anne-Marie då vi skulle fotografera till ett samarbete. När vi var klara var det äntligen dags för mat och jag var så hungrig. Man ska alltid äta efter ett träningspass men eftersom att jag visste att vi skulle äta thaimat så pressade jag bara fyra apelsiner och det var så gott. Fick en sån fruktansvärd matkoma att jag inte åt något resten av dagen. Senare på kvällen åkte jag hem till Amanda för lite tjejmys.

Just nu befinner jag mig i en svacka. Det tog hårt att jag inte fick betalt för jobben som jag gjorde och den psykiska pressen att alltid behöva leta samarbeten blir ibland för mycket. Man ifrågasätter  väldigt mycket. Jämför sitt egna material med andra bloggare. Det är en hård bransch där mycket handlar om siffror som du själv inte kan påverka.

Men snart är det vår och då hoppas jag kunna starta upp WondersbyDixi igen. Det ska bli riktigt spännande. Jag hoppas att jag får många bokningar och träffa många glada kunder.

 

Hoppas att ni får en fin dag och en trevlig helg.

16 Kommentarer

 1. 2 februari, 2018 / 10:33

  Förstår att det tog på dig med betalningarna, usch!

 2. 2 februari, 2018 / 10:41

  Åh vad gott med thaimat och jag hade också ätit massor och hamnat i matkoma! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   3 februari, 2018 / 10:53

   Haha det var den jobbigaste matkoman jag haft kan jag säga xD

 3. 2 februari, 2018 / 11:22

  Apelsinjuice är ju dröm 😀 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   3 februari, 2018 / 10:52

   Så gott när man gör den själv 🙂

 4. 2 februari, 2018 / 12:51

  Så härligt att vara ute länge och den där juicen såg ju bara för god ut!! Försök och tänka bort det och blicka framåt, du är grym på det du gör och det är ju väldigt häftigt att man som egen alltid är den själv som går över hinder på vägen, tänk hur mycket man har klarat av ändå! <3 Hoppas du fick lite pepp av mina ord och du vet att jag känner lite likadant när det är såna här tråkmånader som nu, jämför mig alltid med andra vilket är det värsta jag kan göra mot mig själv. Men vi är grymma! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   3 februari, 2018 / 10:52

   Du har många poäng i det du skriver! Det är ett par sega månader framöver men man får bita ihop för under sommaren hoppas jag att det blir mer liv och rörelse 🙂

 5. 2 februari, 2018 / 13:09

  Usch, hade blivit så himla ledsen om jag inte fick betalt för mitt hårda slit! Går det inte att anmäla sånt på något vis?

  • dixiwonderland
   Författare
   3 februari, 2018 / 10:50

   Personligen tycker jag att jag borde fått en kompensation då missförståndet inte låg hos mig men det fick jag inte så det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa vidare.

 6. 2 februari, 2018 / 13:13

  Kämpa på, du är grym!! <3

 7. 2 februari, 2018 / 15:27

  Vilken mysig dag!! Tycker inte du ska jämföra dig med andra bloggare, du är så grym på det DU gör!!

 8. 2 februari, 2018 / 18:08

  Vilken härlig dag och hoppas du kommer ur din svacka snart! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.