1   7
6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43

Stort bordsarrangemang | Floristutbildning

Stort bordsarrangemang | Floristutbildning

Min sista läxa med blommor innan det är dags för examen!

Jag har så mycket känslor i kroppen just nu. Jag kommer ta examen nu i Augusti. Kan knappt tro att det är sant. För mindre än ett halvår sedan så visste jag inte vad jag skulle göra med mitt liv. Jag hade precis blivit av med hundjobbet som jag hade. Företaget gick inte bra på grund av pandemin och jag var i en så djup sorg att jag vissa dagar inte visste om jag skulle orka fortsätta leva.

Men nu är jag här! Jag har lagt hela min själ i denna utbildningen och på ett sätt så blev utbildningen min räddning. Det hjälpte mig att sträva framåt men det har också varit fruktansvärt jobbigt. Mina extremt höga krav men också att försöka hantera sorgen efter Bonzo samtidigt som jag ska prestera. Det har inte varit lätt och därför är jag så himla stolt över mig själv!

Stort bordsarrangemang

Stort bordsarrangemang | Floristutbildning

Go big or go home. Det är svårt att visa via bilderna hur otroligt stort detta bordsarrangemanget är. Det är mer än 1,5 meter långt och ungefär lika högt om man räknar med ljusstaken som den står på. Denna uppgiften var så rolig. Jag tycker det är som roligast när jag får gå all in. Valde att arbeta med vallmo frökapslar som jag har plockat ca 2 miljoner frön ifrån och afrikas blå lilja som jag tycker är så otroligt vacker.

Jag är jätte nöjd med det jag skapade

Och det är så himla roligt att se tillbaka på min utveckling sen jag började utbildningen. Jag har fått ett sånt enormt stort självförtroende i det jag gör. Och det tycker jag syns. Jag har fått godkänt på alla mina läxor och även detta bordsarrangemanget. Igår kväll klockan 23:30 skickade jag in mina examensuppgifter och nu väntar jag med spänning på att få se om det blir godkänt eller inte. Andra uppgifter som jag hunnit med är affärsplan. Hela utbildningen kommer avslutas med ett skriftligt prov där jag måste få 18 rätt av 22 för att få godkänt. Håll tummarna för mig.

12 Kommentarer

 1. 23 augusti, 2021 / 11:24

  Alltså åååh, blir så glad att få läsa om hur mycket den här utbildningen gett dig! Så underbart att du verkligen hittat rätt, jag håller tummar och tår för att du blir godkänd på sista provet också 🙂

 2. 24 augusti, 2021 / 08:02

  Wow, kan knappt föreställa mig ett så stort borsdarrangemang, 1,5 meter!? Du skojar! Jag håller verkligen tummarna för dig 🙂
  Vad rolig din vecka låter 🙂 Jag älskar också att jobba, så jag förstår att du fortsätter att göra det på sidan av. Fast du kanske tycker det är stressigt, det framgår ju inte vad du ska jobba med. Men det framgår att du avrundar ditt plugg nu och jag önskar dig all lycka på provet och de sista uppgifterna. Du är verkligen en begåvad florist!

 3. 24 augusti, 2021 / 08:15

  Ser jättefint ut. Du ska vara så stolt över dig själv och din utveckling. Lycka till provet.

 4. 24 augusti, 2021 / 12:00

  Wow så vackert! Grattis till examen! Du är fantastisk <3

 5. 24 augusti, 2021 / 14:02

  Så himla vackert arrangemang!! Fantastiskt att du nu är inne i slutspurten här, önskar dig lycka till och håller tummarna att det blir godkänt och går bra på sista provet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.