12   24
1   20
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19
1   32

Maries 50 årsfest kommer gå till historien som den bäst!

Maries 50 års fest kommer gå till historien som den bäst!

Vilken magisk kväll det blev igår! Jag som är Netflix and Chill var inte jätte pepp på att gå på fest. Men detta var utan tvekan en av de roligaste festerna som jag varit på. Jag tror alla kommer vakna upp med sexpack på magen idag för vi skrattade så mycket att magmusklerna skrek.

Maries 50 årsfest kommer gå till historien som den bäst!

Maries 50 års fest kommer gå till historien som den bäst!

Det bästa med igår var att man kunde verkligen känna kärleken i luften. Alla var så himla glada och man kunde verkligen vara sig själv med detta gänget. Vi startade festen med att gå poängpromenad. Där skulle alla ha skickat in en hemlighet om sig själva och så fanns det tre svarsalternativ som man kunde välja mellan. Kan säga att den ena hemligheten var värre än den andra haha. För att inte känna någon på festen förutom familjen så fick jag ändå 10 rätt vilket var grymt bra. Sen åt vi alla en jätte god middag som Jonas hade lagat. Efter det så var det dags för mer lekar och då skrattade jag så jag knappt fick luft.

Maries vänner och familj var helt underbara. Trots att det var första gången som jag träffade många av dom så kände man sig som en i gänget. Alla skojade och var så sociala. Det var länge sedan som jag kände en sån värme. Och med allt som många av oss har varit med om de senaste året så tror jag verkligen denna festen behövdes.

Maries vänner och familj var helt underbara

Nästa lek var staffetkubb och då skrattade jag så mycket så jag knappt fick luft. På bilden ser ni en av de skyldiga, Harry. Han och hans syster stal showen när de bestämde sig för att skita mitt i banan när spelet var i full gång. Sen sprang dom och skällde ut alla som sprang fram och tillbaka.

Maries 50 års fest kommer gå till historien som den bäst!

Min fina älskade familj!

Då jag är alldeles för emotional för att kunna säga detta till dig personligen Marie så får det bli en text här på bloggen. Jag är så otroligt glad och tacksam över att du är en del av vår familj. Redan från första dagen så blev jag förälskad i din värme. Du har funnits där för oss när vi gått igenom svåra stunder vilket har betytt enormt mycket. Du sprider glädje och du delar samma dåliga humor som Jonas vilket gör er till det perfekta paret. Vi är så glada för att du är så fin mot vår Jonas. Er kärlek är stark, er kärlek är sann. Jag har aldrig sett honom se på någon annan så som han ser på dig. Och det värmer mitt hjärta så mycket. Stort grattis på din 50 års dag, vi älskar dig.

10 Kommentarer

 1. 22 augusti, 2021 / 17:54

  Det verkar jättejätteroligt att fira sådär, men fattar inte vem som fyller 50, för damn, alla ser ut att vara i typ vår ålder 😉 Underbar avslutande hälsning. Du har verkligen ett stort hjärta.

  svar: Vad kul! Och vad märkligt att din favoritpinnglass inte är av SIA! 😀 Mitt favoritmärke är kanske också SIA, fast en av mina favoritglassar i hela världen är Strawberry Cheesecake av Häagen Dazs. Fast det är just den då, hehe, tror inte de andra smakerna är några stora favoriter. Deras vanilj är förstås väldigt väldigt god, men det är så tråkigt att köpa en låda vanilj om man inte ska göra typ pannkakor eller milkshake 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   23 augusti, 2021 / 11:06

   Ska hälsa Marie det då blir hon glad 😀

 2. 23 augusti, 2021 / 09:19

  Men åh så härligt att festen blev en sån succé! Verkar varit väldigt roligt med god mat och många skratt, underbart!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   23 augusti, 2021 / 11:07

   Det var verkligen en kväll man kommer minnas för resten av sitt liv 😀

 3. 23 augusti, 2021 / 10:52

  Men så underbart! Speciellt när något blir bättre än man själv kanske väntat sig 🙂 Hoppas du får en härlig måndag 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   23 augusti, 2021 / 11:08

   Ja det var verkligen en oförglömlig kväll 😀

 4. 27 augusti, 2021 / 16:20

  Ohh det ser jättetrevligt ut, och vad fint ordnat

  • dixiwonderland
   Författare
   30 augusti, 2021 / 11:44

   Det var verkligen en magisk kväll 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.