3   17
3   27
7   34
2   36
3   31
6   25
0   15
0   27

Söta sommarplagg för Juli månad

Innehåller reklamlänkar för Bubbleroom.se

Det har kommit in fina sommarkläder som jag måste dela med er. Som jag har nämnt tidigare så tycker jag det är jätte svårt att hitta snygga sommarkläder i år. Därför kommer det inte lika många inlägg med just kläder. Men dessa var så fina och jag hoppas att Juli fortsätter leverera så här för jag behöver fler sommarkläder.

Söta sommarplagg för Juli månad

Vit klänning

Svart klänning | Röd klänning

Söta sommarplagg för Juli månad

Vit linne | Vitt linne | Rött linne | Blått linne

Blåa shorts | Vita Shorts

Söta sommarplagg för Juli månad

Rosa klänning

8 Kommentarer

  1. 5 juli, 2024 / 21:57

    Älskar den svarta klänningen! WOW! 😀

  2. 6 juli, 2024 / 18:57

    Ja de var fina sommarkläder du tipsar om. Jag är sugen på nytt jag också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.