3   17
3   27
7   34
2   36
3   31
6   25
0   15
0   27

The Dare av Harley Laroux

Jessica Martin is not a nice girl. Hot, popular, and a former cheerleader, she looks down her nose at everyone – especially Manson Reed, the ”freak” she used to bully. When Jessica and Manson end up at the same Halloween party, Manson challenges her to a game of Drink or Dare, and Jessica can’t pass up a challenge. As the dares get increasingly sexual and degrading, Jessica is horrified to find herself enjoying Manson’s orders a little too much. When cocky Jessica loses the game, she becomes Manson’s slave for the night, and what ensues is a dark game of pleasure and pain, intense fetishes, hard punishments, and Jessica’s realization that she can’t get enough of Manson’s dark cruelty.

The Dare av Harley Laroux

The Dare är en bok som verkligen slängde mig tillbaka till när jag var i mina tonår. Jag skulle nog säga att jag identifierade mig mer med Manson än med Jessica. Jag var aldrig populär i skolan och jag tror att många ansåg mig vara ett freak. En trasig emo tjej som förmodligen aldrig skulle fylla 18 år. Boken ger en sån extrem kick då den är så spännande. Jessica och Mansons connection ger mig fjärilar i magen. Helt klart en bok som är värd att läsa även om sexscenerna inte riktigt faller mig i smaken.

2 Kommentarer

  1. 7 juli, 2024 / 10:00

    Alltid kul med tips 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.