1   12
12   26
1   21
0   22
1   29
5   24
0   17
1   19

Sommar och hästar, det kan inte bli bättre ♥

Sommar och hästar, det kan inte bli bättre ♥ Jag hade kunnat sitta i hagen och lyssna till hästarnas betande hela dagen lång utan att tröttna. Det är något väldigt speciellt med dessa vackra djur. Ni som har en egen häst, jag tror inte ni vet hur lyckliga ni är. Jag är så glad att Matilda vill dra med mig till stallet för jag blir lika glad varje gång. Igår red hon utan sadel och bett men Sixten var väldigt pigg så vi myste mest i hagen.

Längtar så mycket efter att få fotografera tillsammans med Sixten. Det är en dröm jag haft länge och förra året kontaktade jag faktiskt ett stall för att få låna en häst men det blev inte av. Men idag ska vi ut och fotografera med lupiner. Något jag också har längtat efter.


Summer and horses, it can´t get better than this ♥ I could sit there and listen to the horses eat all day long. There is something very special with these animals. If you have your own horse, you don´t understand how lucky you are. I´m so happy that Matilda is taken me with her to the stables. I get so happy every time. 

I can´t wait to shoot with Sixten. It´s a dream that I have had for a long time and last year I contacted a stable and asked if I could use one of their horses but that never happen. But today we´re gonna shoot with lupines. Something that I been wanting to do for a long time. 

24 Kommentarer

 1. 3 juni, 2017 / 10:52

  Så otroligt härliga bilder!

 2. 3 juni, 2017 / 11:16

  Men så härliga bilder!! 🙂

 3. 3 juni, 2017 / 12:28

  sv: hade inte jag helelr gjort försen jag såg trailern hehe 😛

  jättefina bilder 😀

 4. 3 juni, 2017 / 13:37

  Det lät bara för mysigt <3

 5. 3 juni, 2017 / 14:57

  Det är så mysigt med hästar 🙂 Kram

 6. 3 juni, 2017 / 15:01

  Va mysigt 🙂 hoppas de går bra md fotograferingen! 🙂

 7. Caroline
  3 juni, 2017 / 21:22

  Vilka härliga bilder du tar,hästar är bland de bästa som finns. Påminner mig om tiden då jag själv hade häst.Fick ta bort min valack 2015 när han blev sjuk,han var 26 år då.

  • dixiwonderland
   Författare
   4 juni, 2017 / 10:40

   Beklagar verkligen 🙁 Men 26 år är ingen dålig ålder för en häst 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.