0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Det känns ibland overkligt att man kan älska någon

Eftersom att jag och min bestie inte bor i samma stad och hon jobbar natt så ses vi bara en gång i veckan. Hade jag fått bestämma så hade vi träffats varje dag som när vi var små. Vi försöker också att vara varannan gång hos varandra men ofta blir det att vi är hos mig då det är enklast för henne. Dom hade köpt en massa nytt till huset som nya garderober och en massa växter. Det blev så himla fint ♥
/
Me and my best friend don´t live in the same town and because she is working night we only see each other once a week. If I could decide we would hang out everyday just like when we were kids. We try to be one week at my place and the next one at her but because it´s easier for her to come to me we spend most of the time here. They had bought new wardrobes for the house and a lot of plants. It was so nice ♥

Jag behövde verkligen denna dagen så otroligt mycket. Min vecka började helt fel men finns det någon som alltid kan få mig på bra humör så är det min älskade bästis. Jag kan inte leva mitt liv utan henne och det känns ibland overkligt att man kan älska någon så här mycket utan att vara kär. Det har varit en lång dag men jag har inte kunnat sluta le. Nu känner jag mig laddad och redo för att tackla de följande dagarna.
/
I really needed this day so much. My week started out all wrong but if there is anybody that can make me feel much better it´s my best friend. I can´t live my life without her and sometimes it feels unreal that you can love somebody so much but not be in love with them. It has been a long day but I can´t stop smiling. Now I feel reloaded and ready to tackle the next days.

Dela

18 Kommentarer

 1. 2 juni, 2017 / 19:57

  Åh, förstår känslan. Idag fick jag äntligen träffa en av mina absolut närmsta vänner, vi träffas väldigt sällan på grund av avståndet. Man blir så glad när man väl träffas!

  http://nouw.com/bellss

 2. 2 juni, 2017 / 20:12

  Åh wow vad fin och så mysigt inläggt!! <3

 3. 2 juni, 2017 / 21:36

  Oh så gott och så roligt att ni verkligen är så tighta, så ärligt och äkta. Så fint hon verkar bo

 4. 2 juni, 2017 / 22:18

  Vilka fina bilder och ja visst är det häftigt när man hittat såna där vänner som man trivs så bra ihop med. <3

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juni, 2017 / 09:51

   Ja, vi är ju barndomsvänner 🙂 Hon har varit min bästa vän i 17 år 🙂

 5. Marie
  2 juni, 2017 / 22:52

  Gullig du är ? Är så glad att jag har dig. Du får mig alltid så glad. Jag är glad att jag har delat så många år med dig och fler kommer det bli 🙂 älskar dig ?

 6. 2 juni, 2017 / 23:16

  Så viktigt med bästisar! Skönt att ni får en dag iallafall<3

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juni, 2017 / 09:50

   Ja vänner är otroligt viktiga att ha i livet 🙂

 7. 2 juni, 2017 / 23:33

  Vad mysigt! Maten ser dessutom såååå god ut! Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juni, 2017 / 09:50

   Det skulle bli köttfärssås men det blev mer grönsakssås xD Gott var det 🙂

 8. 2 juni, 2017 / 23:51

  Åååh, jag vet hur det är att ha sin bästa vän på avstånd. Kan vara sjukt jobbigt ibland… 🙁

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juni, 2017 / 09:49

   Ja det kan det vara 🙁 Vi bor 30 minuter ifrån varandra men på grund av att hon jobbar natt samt att bussarna inte är dom bästa så är det svårt men vi har alltid så himla roligt när vi väl ses och då spelar inte avståndet någon roll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.