1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Så söta sommartoppar


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Blus / Blus / Blus

Så söta sommartoppar! Blusen i mitten är min favorit men dom andra två är så fina.
Tycker dom är så fint stylade med en bygellös bh under.
/
So cute summer blouses! The blouse in the middle are my favorite but the other two are so cute.
I love that they have styled them with a lace bra.

Topp / Topp / Topp

Jag använder inte linnen. Jag har som många av er vet mycket ärr på armarna och undermedvetet har det nog blivit så att jag undviker plagg där dom syns. Eftersom att ärren blir tydligare under sommaren då dom inte blir bruna av solen så har jag inte riktigt orkat ha plagg som gör attv folk ser mina armar innan dom ser mig. Jag har funderat på att skriva ett inlägg om detta men topparna är hur fina som helst och jag gillar att dom skiljer sig från mängden.
/
I never use tops with no sleeves. As many of you know my arms are full of scares and I think that I subconsciously have avoided garments where they appear. Because the scars become clearer in the summer because they don´t get brown by the sun, I’m not really wearing any clothes that make people see my arms before they see me. I’ve been thinking about writing a post about this. But the tops are so nice and I like that they stand out.

Blus / Linne / Blus / Blus

Nu får ni även 30% rabatt på vita klänningar. Perfekt för er som fortfarande inte hittat något till skolavslutningen eller studenten. Jag vet att jag köpte min studentklänning flera veckor innan studenten och den hänger i min garderob än idag.
/
Now you get 30% discount on white dresses. Perfect if you haven´t found anything to wear to your graduation. I bought my high school graduation dress weeks before and I still have it in my closet. 

Dela

18 Kommentarer

 1. 3 juni, 2017 / 17:20

  Åh vad söta!! 🙂

 2. 3 juni, 2017 / 18:01

  Verkligen så mycket fint, känns som sommar nu <3

  • dixiwonderland
   Författare
   4 juni, 2017 / 10:41

   Önskar bara att solen och värmen kunde komma tillbaka 🙁

 3. 3 juni, 2017 / 19:37

  jag har inga synliga ärr, men jag har ett heeeeemskt komplex som inte går över, så jag har inte linnen heller…

 4. 3 juni, 2017 / 20:09

  Jättefina, älskar dem första!!

 5. 3 juni, 2017 / 23:22

  Oh så fint, jag gillar line 2 och sista blusen, verkligen snygga

 6. 3 juni, 2017 / 23:24

  men…. att man alltid ska vilja ha allt ?=) Det är så jätte fina saker kunde bli ruinerad ha ha
  fin söndag

 7. 4 juni, 2017 / 07:48

  Jättefina allihop <3 nr 2 på översta bilderna var verkligen jättesöt. Speciellt med den söta toppen hon har under med.
  Hoppas du får en toppen dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.