4   35
6   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

Världens bästa hårolja


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Sephora.se

Världens bästa hårolja

Världens bästa hårolja

Passande till Black Week så har jag ett flertal skönhetsrecensioner som kommer trilla in. Vi börjar med denna magiska håroljan från Gisou. Jag har provat många oljor men detta är den första oljan som faktiskt tar bort frisset i mitt hår. Och jag har JÄTTE frissigt hår. Oljan har en svag doft av honung vilket gör den söt men inte allt för kraftfull. Sen det bästa med oljan är att man inte behöver mycket av den. Den kostar en del men den är utan tvekan värd varje krona.

Världens bästa hårolja

Jag tycker det är svårt att hitta riktigt bra produkter till mitt hår. Därför blev jag så himla glad över hur snabbt jag såg resultat av denna oljan. Nu är jag så nyfiken på resten av deras sortiment. Honey Infused Hair Mask står högt på listan. Jag är i behov av en riktigt bra hårmask. Honey Infused Intensive Scalp Treatment är nog den produkten som jag behöver mest. Min hårbotten är så extremt torr så jag tror verkligen att denna hade kunnat göra under. Lite dyr men funkar den så kommer den vara värd priset. Den sista produkten är Honey Infused Leave In Conditioner. Jag älskar produkter som inte behöver sköljas ur så därför är denna med på listan.

Dela

2 Kommentarer

  1. 23 november, 2022 / 08:39

    Åh, kul med tips!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.