1   20
0   23
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27
2   22

Skönhetsprodukten som förändrade allt


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nelly.com & Lyko.se

Hudvårds serum från The Ordinary och Estree Lauder

Jag kan inte få nog av skönhetsprodukter. Jag är lyckligt lottad över att ha vänner som vet om min kärlek till skönhetsprodukter för just nu har jag närmare 10 ansiktsmasker i mitt badrumsskåp som jag använder dagligen. Men det är inte ansiktsmasker som har förändrat allt även om de är väldigt bra. Det är en produkt som jag tyckte verkade onödig och förstod inte alls varför jag skulle använda den. Hur skulle den kunna göra skilland? Men saken är den! Den gjorde inte skillnad, den förändrade allt.

Skönhetsprodukten som jag pratar om är serum.

Serum är en hudvårdsprodukt som du använder efter rengöringen men innan din fuktighetskräm. Serumet är flytande och består av mindre molekyler som kan tränga sig djupare in i huden än någon annan skönhetsprodukt. De aktiva ingredienserna hjälper till att aktivera de levande cellerna och kombinerat med dina övriga huvudvårdsprodukter ger ett strålande resultat.

Hudvårds serum från The Ordinary och Estree Lauder

Mina två favoriter är The Ordinary Hyaluronic acid 2 + b5 och Estree Lauder Advanced Night Repair II. Jag har använt båda två i flera veckors tid nu och jag kan säga att jag märkte skillnad redan första gången som jag använde dessa produkterna. Jag vet att det låter to good to be true men det är sant! Jag kan inte tänka mig en hudvårdsrutin där dessa två inte ingår!

The Ordinary Hyaluronic acid 2 + b5

En fuktgivande formula med ultra-ren, vegansk hyaluronsyra. Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5. Lösning med 2% salicylsyra och trollhassel. Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 2%-iga formula hjälper till att exfoliera porernas invändiga väggar för att motverka orenheter, samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

Estée LauderAdvanced Night Repair Recovery Complex II

Alla ålderstecken i huden reduceras synligen för att ge en vacker hud. Förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar som ozon, föroreningar och UV strålar. Hyaluronsyra skabar den optimala miljön som huden har behov för att optimera sin naturliga reparationsprocess samtidigt som den återfuktar och vårdar på djupet. Huden känns mjukare, mer återfuktad och ser klarare och jämnare ut. Perfekt till alla hudtyper och effektiv till alla etniciteter. Oparfymerad, oljefri, icke-acknegen, dermatologisk och oftalmologiskt testad.
Hudvård för din hy

Jag använder The Ordinary på morgonen och Estree Lauder på kvällen. Det som jag märker störst skillnad på efter att ha använt dessa serum är att min hy är mycket mer återfuktad. Jag har väldigt torr hy och har hela tiden varit på jakt efter en bra fuktighetskräm. Men problemet för mig var att jag aldrig använde en produkt som verkligen kom ner i porerna och hjälpte till att återfukta min hy på djupet.

Som ni kan se på bilderna så har jag inte vad jag skulle säga en fin hy. Jag har stora porer samt röda partier i mitt ansikte men jag har lärt mig att acceptera min hy. Vi ser alla olika ut och vi alla har olika hudtyper. Det viktigaste när det kommer till hudvård är att veta vilken hudtyp du har så att du köper rätt produkter. Och som vi alla vet kommer skönhetsprodukter i alla olika prisklasser. Det roliga med dessa två är att The Ordinary kostar 89 kronor och innehåller 30 ml. Estree Lauder kostar 725 kronor för 30 ml. Prisskillnaden är stor men jag älskar dom båda lika mycket och kan inte leva utan dom i min hudvårdsrutin. Vill ni veta mer om produkterna som jag använder förutom mina serum så hittar ni dom här.

Dela

6 Kommentarer

  1. 27 februari, 2020 / 04:13

    Oh intressanta tips! 🙂 Är så kass på hudvård och makeup så sådana här tips gillar jag! 😀

  2. 27 februari, 2020 / 07:40

    Ohh tackar för tips, sådant kan jag behöva

  3. 27 februari, 2020 / 14:29

    vad roligt att de funkar 😀 tack för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.