3   33
5   24
4   25
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38

SJUKSTUGA

SJUKSTUGA

Så igår kväll började jag få ont i halsen. Tänkte att det förhoppningsvis skulle gå över men efter att ha varit uppe flera gånger i natt och endast fått fem timmars sömn så insåg jag att jag blivit sjuk. Skrev ett meddelande till alla hundägarna att jag tar ut hundarna veckan ut men att de skulle se om de kunde hitta någon annan inför nästa vecka om jag fortfarande är sjuk.

SJUKSTUGA

Promenaderna gick bra men det var riktigt kämpigt. Jag var helt slut när jag kom in till stan och sen gå på hundpromenad utöver det tog verkligen slut på mig. Men hundarna är som alltid helt underbara. Det är aldrig några problem. Är så glad att jag har så enkla hundar att jobba med. Oliver och Messis ägare var så snälla och avbokade morgondagens promenader. Jag hade nog orkat gå ut med dom men nu har jag tre dagar att bara vara hemma och vila upp mig. Förhoppningsvis så mår jag mycket bättre på Söndag. Som tur är så verkar jag bara ha en förkylning då jag inte har haft någon feber.

SJUKSTUGA

Smilla hade två promenader inplanerade och då hon var den sista vovven som skulle ut idag så fick hon följa med mig hem. Jag brukar göra så när jag har två promenader inbokad under samma dag. Då slipper jag gå fram och tillbaka samt att vovven slipper vara ensam i flera timmar. Naturligtvis så kollar jag med ägaren att det är okej och dom behöver aldrig betala extra för det utan de betalar endast för promenaderna. Som ni kan se så hade Smilledillen en väldigt rolig stund här hemma hos oss.

SJUKSTUGA köttfärssoppa
SJUKSTUGA köttfärssoppa

Jag bestämde mig för att göra min köttfärssoppa. Ni hittar receptet här och wow va galet god den är! Hur stark man vill ha den bestämmer man själv men jag öste på med både paprikakrydda, vitlök och chili. Hettan var riktigt skön att känna nu när halsen har gjort ont. Denna soppan kommer vi äta mycket av nu i höst och vinter. Tack vare potatisen så blir den väldigt mättande.

Ben & Jerry´s Cookie Dough

Jag kommer avsluta min kväll med bästa glassen och en kopp te. Har gått 13636 steg vilket är helt galet med tanke på hur dålig jag känner mig. 9,12 km och endast 6 timmas sömn… Ändå gick jag betydligt kortare promenader med vovvarna än vad jag brukar göra. Men nu ser jag fram emot att få vila och förhoppningsvis vara frisk när nästa vecka kommer.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.