2   31
22   46
79   61
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Sjuk + Black Friday = Shopping


Detta inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till alla de företagen som finns länkade i detta inlägget.

Det var en tidsfråga innan detta skulle hända… Men jag har naturligtvis blivit sjuk. Jag visste att detta skulle ske eftersom jag dagligen träffar en massa folk och med tanke på att jag har arbetat hemifrån i 5 års tid tidigare så har jag varit väldigt skyddad mot alla virus och bakterier som sprids. Det började i Tisdags med att jag kände den där hemska smärtan i halsen. Hoppades på att det skulle gå över men där hade jag fel. Vaknar upp dagen efter och mår sämre men eftersom att jag hade varit hemma från jobbet på Måndagen pga Bonzo så ville jag inte sjukanmäla mig. Jag kan säga att det var riktigt jobbigt att arbeta från 8-17 och må så fruktansvärt dåligt. Jag åt endast lite chokladpudding under hela dagen och kom upp i 23973 steg. Att jag inte svimmade känns som ett mirakel. Hade fått förfrågan om att komma in och jobba dagen efter (Torsdagen) och jag tackade ja för jag vill inte göra någon besviken. Men klockan 02:53 smsade jag min chef och sa att jag kunde inte jobba.

Ni vet när man fryser så fruktansvärt mycket trots att man är fullt påklädda och ligger under tre täcken och en filt? Sen vaknar man upp och håller på att dö av svett. Det var min natt + att jag hade så fruktansvärt ont i halsen så det slutade med att jag somnade med en halstablett i käften. Vilket jag vet är livsfarligt men jag kunde verkligen inte sova. Dagen igår spenderade jag i min pyjamas i sängen. Jag varken borstade tänderna eller håret. Att ta ut Bonzo på promenad var som att bestiga ett berg.

Black Friday

Idag är det Black Friday och jag vill passa på att tipsa er om de grymma rabatterna som jag har tagit del av. Herregud va jag har shoppat! Hoppas att ni är sugna på en Black Friday Haul cause it´s coming! Men på Asos köpte jag ett flertal plagg från Free People. Med koden BIG25 så får ni 25% rabatt på ALLT! Även varor som redan är nedsatta. Asos har en hel del skönhetsprodukter som inte går att köpa i Sverige, tips tips. Sen la jag en fet beställning hos Yves Rocher. Det skulle kostat närmare 1000 lappen men då de har 40% rabatt på HELA din beställning så kom jag undan billigt. Beställde hem några shower gels då deras håller i en evighet. Sen beställde jag hem 800g MSM pulver till Bonzo då Svensk Hälsokost har 25% rabatt på hela Healtwells sortimentet.

Nelly.com har 30% rabatt på hela sortimentet

Sephora.se har 25% rabatt på allt smink

Ginatricot.se har 30% rabatt på ett helt köp

Nakd.com har 30% rabatt på allt

Ellos.se har 25% rabatt på ordinarie priser

Boohoo.com har upp till 75% rabatt på hela hemsidan

Bubbleroom.se har 20% rabatt på allt

Cellbes.se upp till 50% rabatt

Åhlens.se 30% rabatt på utvalda produkter

Dela

4 Kommentarer

 1. 29 november, 2019 / 13:16

  Fy vad tråkigt och krya på dig! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   2 december, 2019 / 17:01

   Tack, börjar äntligen må bättre 😀

 2. 30 november, 2019 / 06:47

  Stackare… Krya på dig! Kramis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.