4   24
49   56
0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33

Sista veckan av Mars är här

Sista veckan av Mars är här

Sista veckan av Mars är här och det betyder att min fina Johan fyller år snart. Jag är inte speciellt rik efter vårt lägenhetsköp men jag sa att jag kan bjuda ut honom på middag när han fyller år nu i veckan. Som alla vet så är födelsedagar heliga för mig. Gäller inte bara min födelsedag utan alla andras också. Så det ska bli mysigt!

Sista veckan av Mars är här

Veckan började på bästa sätt, SOL! Trodde inte att det var sant när jag vaknade imorse och såg att solen lyste. Fick två helt magiska promenader med Messi och Luna. Nu behöver bara värmen komma också. Men så länge solen lyser så är jag nöjd. Anne-Marie kom förbi idag när jag slutat jobbet. Det var första gången som hon var i vår lägenhet på månader. Jag har ofta så många hundpromenader att vi aldrig hinner hem till mig innan hon ska hem men idag när jag bara hade två så passade det perfekt.

Sista veckan av Mars är här

Söt som hon är så hade hon köpt tårta även om jag erbjöd mig att göra våfflor. Men tårta tackar jag aldrig nej till. Eller som Sandra vill att jag ska säga, bakelse haha. Vi pratade i stort sett bara om den nya lägenheten. Ingen har sett lägenheten i verkligheten förutom Sari då hon var med mig på första visningen. Så jag längtar något enormt tills vi får nycklarna och kan visa alla vår fina lägenhet. Jag hoppas att dessa veckorna framöver bara flyger fram.

Dela

4 Kommentarer

 1. 27 mars, 2023 / 18:08

  Mums vad gott! Tänkte inte ens på att det är sista veckan, helt sjukt 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2023 / 09:51

   Kan dock inte påstå att Mars har gått fort fram 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.