1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

LaLinda Webinar Framtidssäkra din business

LaLinda Webinar Framtidssäkra din business

Lalinda eller Linda Hörnfeldt som hon egentligen heter hade igår kväll ett gratis webinar. Jag försöker boka upp mig på alla gratis kurser som jag kommer åt som handlar om sociala medier, marknadsföring, fotografering osv. Det går inte att sticka under stolen med att jag är väldigt ensam i mitt företagande. Jag har inga kollegor. Jag behöver hela tiden komma på nya saker att skapa content av, skriva om ämnen som intresserar, alltid vara uppkopplad, alltid leverera.

LaLinda Webinar
Framtidssäkra din business

När man har gjort detta så länge som jag har så kan man lätt hamna i ett ekorrhjul eller i svackor. Det finns ingen som jag kan bolla mina idéer med. Och det kan lätt bli att jag börjar ifrågasätta minsta lilla med mitt kritiska öga, är detta tillräckligt bra? Därför uppskattar jag när personer som Linda erbjuder gratis webinar för det motiverar mig så mycket. Jag får den där extra pushen som jag annars kanske hade fått av en chef om jag varit anställd.

LaLinda Webinar Framtidssäkra din business

Jag träffade Linda 2014 (tror jag att det var) i Stockholm när jag var på mitt första bloggevent. Nu nästan 10 år senare så är hon fortfarande samma gulliga person som jag träffade då. Linda tryckte på en punkt igår som jag verkligen tycker att hon lever upp till och det var att du som influencer ska se dina följare. När jag skriver till Linda så får jag alltid svar. Även om hon förmodligen får mängder med dms varje dag. Jag har alltid under alla mina år besvarat alla kommentarer, mail och meddelanden som jag får.

Det är tack vare er

Jag vet att det är tack vare er som jag kan jobba med det jag gör idag. Även om jag är en liten droppe i havet bland alla influencers som finns i världen så har ni valt att följa just mig. Det sista jag kan göra är att besvara era meddelanden. Jag förstår att alla inte har tiden att svara på precis allt. Men jag tycker personligen att det ingår i jobbet. Om jag inte skapar en personlig kontakt med er som följer mig så kommer det skapa ett avstånd som iaf hos mig själv gör att jag tröttnar och slutar följa den personen.

LaLinda Webinar Framtidssäkra din business

Webinaret gav mig den sparken i baken som jag verkligen behövde. Jag har varit i en svacka under väldigt lång tid. Mitt mående har som ni vet inte varit bra alls vilket naturligtvis har påverkat mig i mitt arbete med mina sociala medier. Men nu går vi mot ljusare tider. Jag har en massa spännande att se fram emot nu med flytten så nu är det dags att jag levlar upp.

2 Kommentarer

 1. 29 mars, 2023 / 16:37

  Så spännande och jag måste också börja göra sånt där egentligen eftersom jag är i någon djup svacka vad gäller sociala medier. Det är inte alls lika kul längre och man är ”mättad” på information/bilder, vilket jag tror gäller många och då blir ju utmaningen med att nå ut som företagare så mycket svårare. Håller du med? 🙂 Kul att det gav dig en kick i baken framåt, jag hoppas på att min inspiration kommer med varmare årstider…. någongång… ;)!

  • dixiwonderland
   Författare
   30 mars, 2023 / 08:16

   Jag tror denna långa mörka vintern påverkar alla skapare negativt. Jag går mest och drömmer mig bort till vår lägenhet så jag är väl i en omedveten paus. Men problemet med sociala medier är att du kan aldrig ta paus, du kan aldrig vara ledig. En dag utan att uppdatera kan innebära sämre räckvidd 🙁 Men du är inte ensam om att vara i en dipp och jag kan verkligen rekommendera såna här kurser för man blir motiverad <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.